21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalyaspor ilk transferini yaptı

Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Antalyaspor, ilk transferini Diyarbakırspor'dan Abdullah Çetin ile gerçekleştirdi.

Kırmızı-beyazlılar, Gaziantepspor'dan Volkan, Bursaspor'dan Cihan ve Sakaryaspor'dan kaleci Martinez ile de ön anlaşma sağladı.

Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, Mali Asbaşkan Abdurrahman Yılmaz ve Futbol Şube Sorumlusu Şerif Öz de katılırken törende Abdullah Çetin, kendisini 2 yıllık Antalyasporlu yapan sözleşmeye imza attı.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Sedat Peker, ilk transferlerini Diyarbakırspor'dan Abdullah Çetin ile gerçekleştirdiklerini belirterek, "Abdullah geçtiğimiz yıl bize karşı oynadığı iki maçta da adeta kök söktürdü. İnşallah, önümüzdeki yıl Antalyaspor için ter dökecek" dedi.

Futbol Şube Sorumlusu Şerif Öz ise, Antalyaspor olarak önceden belirledikleri oyuncularla temaslarının devam ettiğini kaydederek, anlaşma sağlanan 3 futbolcu ile önümüzdeki günlerde mukavele imzalayacaklarını söyledi. Şerif Öz, Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Hakan Şükür'ün transferiyle ilgili soruya, "Böyle bir görüşmemiz ve talebimiz olmadı. Konuşulan isimler ve bizim gündemimizde bulunan futbolcular çok farklı" yanıtını verdi.

Antalyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Abdullah Çetin, Antalyaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Antalyaspor hedefleri olan bir takım. Benim de hedeflerim var. Başarılı olacağıma yürekten inanıyorum" şeklinde konuştu.
Bu arada Antalyaspor'un, ön anlaşma sağladığı Gaziantepsporlu Volkan, Bursasporlu Cihan ve Sakaryasporlu kaleci Martinez ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalaması bekleniyor.

.
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2008 Çarşamba 17:42:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?