22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor kupaya bileniyor

ANTALYASPOR KUPAYA BİLENİYOR

Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçında karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapılan tek antrenmanla Ziraat Türkiye Kupası yarı finali ikinci maçında kendi evinde karşılaşacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına başlayan Antalyaspor'da futbolcular düz koşunun ardından dar alanda pas çalışması yaptı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular kaleye şut ve kanatlardan orta çalışması yaptı.

Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 3-1 yenilerek taraftarını üzen Antalyaspor'da Teknik Direktör Mehmet Özdilek, beceriksizliklerinin kurbanı olduklarını söyledi.

Özdilek, İBB karşısında özellikle ilk yarı çok iyi oynadıklarını ifade ederek, "İlk yarıda 3-4 farklı üstünlüğü yakalayabilirdik. Ancak hem şanssızlık hem de beceriksizlikten dolayı gol bulamadık ve ilk yarının son dakikasında yediğimiz golle de soyunma odasına mağlup gittik. İkinci yarıya da etkili başladık. Özellikle 2 golü yiyene kadar maçın hâkimiyeti elimizdeydi. O golden sonra da oyundan düştük ve mağlup olduk."dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'a karşı çok zorlu bir maça çıkacaklarını hatırlatan Özdilek, "2-0'ın rövanşında lehimize çevirecek skoru yakalamak oldukça zor olacak. Ancak takım olarak istediğimiz zaman bir çok şeyi başarabileceğimizi biliyoruz. Bizim öncelikli hedefimiz Trabzonspor karşısında gol yememek. Çünkü gol yediğimiz zaman işimiz çok daha zor olacak. Sahada tüm gücümüzü vererek rakibimizi kupanın dışına itip finale çıkmak istiyoruz. Takım olarak bunu başarabilecek gücümüz var." şeklinde

konuştu.

Takım olarak sezon başından bu yana düşme korkusu çekmediklerini söyleyen Özdilek, şöyle konuştu:

"Bu yüzden takımda rahatlama diye bir durum söz konusu değil. İkinci yarıdaki düşüşümüzün aslı sebebi sakatlıklardır. Takımda 8-9 tane sakat olduğu dönemler oldu. Bu dönemlerde kadro kurmakta oldukça zorlandık. Ancak dediğim gibi düşme korkusunu hiç yaşamadık, yaşamayacağız da. Geçen sezon bu anlamda çok sıkıntı çekmiştik. Aynı duyguları yeniden yaşamak istemiyoruz."

Antalyaspor'un golcü futbolcusu Veysel Cihan ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında iyi oynamadıklarını belirtirken Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Trabzonspor maçını çıkış maçı olarak düşündüklerini söyledi.

Golcü oyuncu Veysel, İstanbul Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetiyle birlikte ligde sıkıntılı bir konuma geldiklerini ifade ederek, "Uzun zamandır iyi oynamamıza rağmen iyi sonuçlar alamıyorduk. Ancak bu maçta hem iyi oynayamadık hem de istediğimiz sonucu alamadık. Kaybettiğimiz bu maçla önümüzdeki hafta oynayacağımız Denizlispor maçı daha büyük önem kazandı" dedi.

Denizlispor maçından önce düşünmeleri gereken maçın Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Trabzonspor olduğunun altını çizen Veysel, "İlk maçta kötü bir sonuç aldık fakat futbolda her şeyin olabileceğini ve takım olarak istediğimiz şeyi başarabileceğimizi biliyoruz. Artık bu maçı takım olarak çıkış maçı olarak görüyoruz. Trabzonspor'u elediğimiz takdirde yeniden kendimize geleceğimizi düşünüyoruz. Karşılaşma kolay olmayacak ama istediğimizi alacağız" ifadelerini kullandı.

Veysel, "Hiçbir oyuncu kulübede olmak istemez ama bu tip kararlar hocanın tercihidir. Hocamızın verdiği karara saygı duymalıyız. Yorum yapmak bana düşmez. Oyuncunun yapacağı tek şey sahaya çıkıp elinden geleni yapmaktır. Ben de bunun için çalışmalarımı sürdüreceğim" değerlendirmesinde bulundu.

ZİTOUNİ VE BATAK TRABZON KARŞISINDA YOK

Turkcell Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında ayağını burkan Ali Zitouni'nin Trabzonspor'a karşı forma giyemeyeceği açıklandı Antalyaspor'da ilk 2 gün idmana çıkmayarak salonda çalışan Tunuslu futbolcunun düz koşulara başlayacağı belirtildi.

Zitouni'nin yanı sıra fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdüren Radoslav Batak da Bordo-mavililere karşı takımdaki yerini alamayacak.

ANTALYASPOR KUPAYA BİLENİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2010 Pazartesi 15:01:00
Güncelleme :12 Nisan 2010 Pazartesi 15:21:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?