22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor maça hazır

Antalyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 12. haftasında kendi sahasında oynayacağı Kocaelispor maçının hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı-beyazlı takımda 6 futbolcu kart sınırında bulunuyor.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Mehmet Özdilek nezaretinde yapılan antrenmanda Kırmızı-beyazlı futbolcular, düz koşu ve koordinasyon çalışmasının ardından 5'e 2 pas çalışması ve minyatür kale maç yaptı. Antrenmanda futbolcuların hayli neşeli ve hırslı oldukları gözlendi. Teknik heyetin futbolcularının antrenmanda gösterdiği performanstan hayli memnun olduğu gözlendi.

Bu arada Antalyaspor'da Kocaelispor maçı öncesinde 6 futbolcu kart sınırında bulunuyor. 3'er sarı kartı bulunan Ali Zitouni, Orhan Ak, Şenol, Sedat, Korhan ve Uğur, Kocaelispor maçında kart görmeleri halinde ligin 13. haftasında oynanacak Bursaspor maçında forma giyemeyecek.

Öte yandan sakatlığı süren Yalçın ile cezalı olan Sergey ve Hakan Özmert, yarınki maçta forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Mustafa Özkan'ın ise durumunun maç saatinde belli olacağı açıklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 18:27:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?