1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor moral ve güç depoluyor

Antalyaspor, ikinci yarı hazırlıklarını kulüp tesislerinde sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.


Hasan Subaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Uğur, Şenol, Orhan Ak, Tunahan ve Suazo ile laktak testinden geçen yeni transfer Fatih Ceylan katılmadı.

Almanya 4. Ligi'nde forma giyen gurbetçi futbolcu Çağlayan Tunç da, Kırmızı-beyazlı takımla birlikte antrenmana çıktı. Antrenmanda Kırmızı-beyazlı futbolcular, dar alanda pas çalışması, top kapma ve top sürme çalışması yaptı.

Top sürme çalışmasında futbolcular, sarı ve kırmızı takım olarak ikiyi ayrılırken, geride kalan gruba teknik direktör Mehmet Özdilek şınav cezası verdi. Daha sonra futbolcular, iki grup halinde orta ve şut çalışması yaparken, kaleci Ömer kurtardığı şutlar, Volkan Arslan ise attığı gollerle göz doldurdu.


Bu arada Kırmızı-beyazlı ekibin denediği ABD 1. Lig takımlarından Houston Dynamo'da forma giyen Bobyy Boswell'ın yanına bugün yeni bir isim daha eklendi. Almanya 4. Lig takımlarından TSV Havelse'de forma giyen 1987 doğumlu genç futbolcu Çağlayan Tunç, takımla birlikte antrenmana çıktı.

İha
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2009 Cumartesi 17:43:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?