1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor Rixos'la anlaştı

ANTALYASPOR, FORMA GÖĞÜS REKLAMI İÇİN SEZON SONUNA KADAN RİXOS OTELLERİ İLE ANLAŞMA SAĞLADI

Sezon başından beri geçici forma göğüs reklamlarıyla maçlara çıkan Antalyaspor, 'Rixos Otelleri'yle sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Turkcell Süper Lig'de oynadığı karşılaşmalara ya forma göğüs reklamı olmadan ya da geçici reklamlar alarak çıkan Antalyaspor, Rixos Otelleri ile sezon sonuna kadar anlaştı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen törene katılan Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Akıncıoğlu ve Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Kırmızı-beyazlıların sezon sonuna kadar Turkcell Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacakları karşılaşmalarda forma göğüs reklamında Rixos Otelleri'nin bulunması için anlaşma imzaladılar.

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ve kaptan Ömer Çatkıç'ın da bulunduğu imza töreninde konuşan Başkan Akıncıoğlu, "Antalyaspor, Süper Lig'de kalıcı olmak ve emin adımlarla ilerlemek istiyorsa bu tür maddi desteğe her zaman ihtiyaç var. Ekonomik katkı olması lazım. Ciddi ve sıkıntılı bir dönem yaşadık. Konuyu Tamince'ye ilettiğimizde bu konuda bir duşu sağlaması gerektiğini söyledi. Ön şart ve talepte bulunmaksızın teklifimizi kabul etti" dedi.

Antalya'nın dünya kenti olduğunu belirten işadamı Tamince ise, "Bu şehirde yaşayan birisi olarak Antalyaspor'un yayında olmak istiyorum. Forma reklamı vereyim vermeyeyim her zaman destekçisiyim. Antalya bir dünya markası. Antalyaspor'un başarısı bu kentte ekmek yiyenler olarak bize pozitif katkılar sağlıyor" diye konuştu.

ANTALYASPOR, FORMA GÖĞÜS REKLAMI İÇİN SEZON SONUNA KADAN RİXOS OTELLERİ İLE ANLAŞMA SAĞLADI
ANTALYASPOR, FORMA GÖĞÜS REKLAMI İÇİN SEZON SONUNA KADAN RİXOS OTELLERİ İLE ANLAŞMA SAĞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2009 Cumartesi 13:43:02
Güncelleme :12 Aralık 2009 Cumartesi 14:15:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?