1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor taraftarına özel kart

VAKIFBANK'TAN ANTALYASPOR TARAFTARINA ÖZEL KART

VakıfBank, taraftarlara özel çıkardığı kartlarına Antalyaspor'u da ekledi.

Antalyaspor Taraftar Kredi Kartı, Antalyaspor Kulübü Tesisleri'nde VakıfBank Kredi Kartları Başkanı Nazan Arıca, Antalyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emin Altınel, Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve bazı futbolcuların da katıldığı basın toplantısıyla tanıtıldı. Dört büyüklerden sonra Anadolu takımlarını desteklemeye Gaziantepspor'la başlayan VakıfBank, Antalyaspor'la devam etti. VakıfBank Antalyaspor Taraftar Kredi Kartı, kulübün tek resmi kredi kartı olarak Antalyaspor taraftarına ayrıcalıklar sunuyor.

ANTALYASPOR TARAFTARLARINA ÖZEL FIRSATLAR

VakıfBank'ın 'Kalbinle inan, aklınla kazan' sloganıyla, Antalyaspor taraftarları da artık takımlarıyla aralarında güçlü bir bağ kurma fırsatı yakalıyor, kendilerine sunulan sürpriz hediye ve organizasyonlarla takımlarına daha yakın olabiliyor.

İLK 2000 BAŞVURUYA ORJİNAL FORMA HEDİYE

VakıfBank Antalyaspor Taraftar Kredi Kartı başvurusu onaylanan ilk 2 bin kişiye orijinal forma hediye edileceğini belirten VakıfBank Kredi Kartları Başkanı Nazan Arıca, "Bu kart sayesinde takımının antrenmanını yakından izleyebilecek. Takım oyuncuları ile tanışıp düzenlenecek aktivitelere katılacak. Yeni sezonla birlikte kart sahiplerine özel sürprizler hazırlayan VakıfBank, Antalyaspor Taraftar Kredi Kartı ile kısa sürede 10 bin taraftara ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

EKSTRA TAKSİT İMKANLARI

Antalyaspor Taraftar Kredi Kartı ile kredi kartı fırsatlarına ek olarak, harcadıkça kulüplerine maddi destek sağlama ve pek çok cazip fırsata da kavuşma imkanı sağladığını belirten Antalyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emin Altınel, "Kart sahipleri özel dönemsel kampanyalarla daha fazla indirim ve ekstra taksit imkanları sunulacak. Taraftar Kredi Kartı sadece kulüp mağazalarında değil, bütün kredi kartı alışverişlerinde kulübe maddi destek sağlayacak" diye konuştu.

ANTALYASPOR'UN GELECEĞİ ADINA ÖNEMLİ PROJE

Kırmızı-beyazlılara destek veren Antalyaspor taraftarının takımına sahip çıkması gerektiğini belirten Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Antalyasporun geleceği adına çok önemli bir proje. Anadolu kulüplerine destek veren VakıfBank'ın Gaziantepspor'dan sonra Antalyaspor'la anlaşması, Antalya'nın ne kadar marka bir şehir olduğu gözler önüne seriliyor" ifadesini kullandı.

VakıfBank yönetimi ve Antalyasporlu futbolcular, daha basın mensuplarına kartla birlikte poz verdi.

VAKIFBANK'TAN ANTALYASPOR TARAFTARINA ÖZEL KART
VAKIFBANK'TAN ANTALYASPOR TARAFTARINA ÖZEL KART
İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2009 Salı 15:05:03
Güncelleme :17 Kasım 2009 Salı 15:18:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?