1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor Trabzon'a bileniyor

Antalyaspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek, konum itibarıyla iki takımında kazanması gereken bir maç olduğunu ancak taraftarların desteğiyle galip geleceklerini söyledi.

Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Konyaspor'a 2-0 mağlup olan Antalyaspor, 22. haftada kendi evinde oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde yoğun yağmur altında Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde yapılan antrenmanda Kırmızı-beyazlı futbolcular, düz koşu ve iki takıma ayrılarak dar alanda pas çalıºması yaptı. Antrenmanda sakatlığı bulunan Orhan Ak, Volkan Altun ve izinli Fatih Ceylan bulunmazken, Uğur takımdan ayrı düz koşu yaptı. Ayrıca Mustafa Özkan ise uzun bir süre sonra antrenmana katıldı.

Konyaspor önünde beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını söyleyen teknik direktör Özdilek, "Her hafta çok zorlu geçiyor. Takımlar çatır çatır oynuyor. Bu hafta da beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. 34 haftayı değerlendirmek lazım. Futbolun içinde bunlar var. Sonuna kadar devam edeceğiz. Amacımız bulunduğumuz konumun üstünde yer almak" dedi.

Trabzon maçının çok zorlu geçeceğini belirten Özdilek, "Trabzon maçı bizim için çok önemli. Son maçlarda iki takımda kaybetti. Bulunulan konumlar itibarıyla iki takımında galip gelmek isteyeceği bir durum var. Taraftar desteğini de arkamıza alarak kazanmak için sahaya çıkacağız. İki taraf içinde kolay olmayacak" diye konuştu.

Başarılı defans oyuncusu Şenol Can, "Konyaspor maçında diğer haftalara göre kötü bir performansla oynadık. Ligdeki rakiplerimizin aldığı sonuçlarda istediğim gibi olmadı. Maçları tek tek ele almalıyız. Final maçı olarak gördüğümüz Trabzonspor karşılaşmasını 3 puanla geçmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

Tecrübeli kaleci ve kırmızı-beyazlıların kaptanı Ömer Çatkıç ise geçen her haftanın daha da önem kazandığını belirterek, "Trabzonspor önemli bir rakip. Takım olarak iyiler ama bizde iyiyiz. Takım olarak birlikte hareket ettiğimiz zaman yenemeyeceğimiz rakip yok. 90 dakika sonunda gülen taraf olmak istiyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 18:42:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?