1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor yağmur altında çalıştı

ANTALYASPOR'DA ESKİŞEHİRSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI

Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda kendi evinde karşılaşacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına şiddetli yağış altında başladı.

Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını son maçında Kayserispor deplasmanından 3 puan ile dönen kırmızı-beyazlılar, Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla Ziraat Türkiye Kupası'nda sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başladı. Antalyasporlu futbolcular ise, önce düz koşu yaptıkları antrenmanı, dar alanda kısa paslaşma yaparak tamamladılar. Sakatlıkları bulunan Volkan Altın ve Serge Pacome ise, takımdan ayrı çalıştı. Şiddetli yağışta yapılan antrenmanın ardından Teknik Direktör Mehmet

Özdilek, Antalyaspor'un iyi oynayan bir takım olduğunu ve Kayserispor maçında olumlu işler yaptıklarını söyledi.

Kayserispor'u deplasmanda yenmenin takım içerisinde güven anlamında kazanç getirdiğini belirten Özdilek, "Ligi şuanda geride bıraktık, şimdiki hedefimiz, Türkiye Kupası'nda karşılaşacağımız Eskişehirspor maçı. Bir üst tura çıkmak istiyoruz. Sahamızdaki maçı kazanırsak avantaj elde edeceğiz" dedi.

Eskişehirspor maçını kazanmak istediklerini belirten Özdilek, "Her maçı ciddiye alıyoruz. Kupada sahamızda iki maç yapacağız. Bunlar Eskişehirspor ve Fenerbahçe maçları. Her iki karşılaşmaya da kazanmak için sahaya çıkacağız. Eksiklerimiz var, ancak sahaya çıkan 11 oyuncumuza da güveniyoruz."

Kayserispor maçının ardından çıkan olayları da değerlendiren Özdilek, "Kayserispor'un ligde bulunduğu konum, bir çok Anadolu kulübünün istediği bir konum. Sahada iyi bir mücadele oldu ve haklı bir galibiyet aldık. Ancak maçtan sonra çıkan olaylar, kabul edilir bir şey değil. Biz sağ duyulu olmaya çalıştık. Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ne bizimle ne de başka biriyle sorunu olmadığını söyledi ve özür diledi. Kayserisporlular'da kaybetmenin yarattığı stres vardı'' diye konuştu.

ANTALYASPOR'DA ESKİŞEHİRSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI
ANTALYASPOR'DA ESKİŞEHİRSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI
ANTALYASPOR'DA ESKİŞEHİRSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2009 Pazartesi 12:36:04
Güncelleme :21 Aralık 2009 Pazartesi 14:21:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?