1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor'a baklavalı moral

Antalyaspor, Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Sakatlığı nükseden Orhan Ak'ın Fenerbahçe maçına yetişmesinin zor olduğu belirtildi.

Kırmızılı-beyazlı takım, hafta sonu Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri'nde devam ediyor. Günde tek idmanla çalışmalarını sürdüren Kırmızı-beyazlılar, bugünh teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde önce düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından çift kale maç yaptı.

Dünkü idmanda adalesi çeken Uğur Kavuk, antrenmanda düz koşu yaparken, Serge Pacome diş etindeki kisi aldırdığı için takımın çalışmasını kenardan seyretti. Çift kale maçta ikili mücadelede sakatlanan ve sol dizini inciten Orhan Ak, antrenmanı yarım bıraktı. Orhan Ak'ın sakatlığının nüksettiği ve Fenerbahçe maçında oynamasını zor olduğu ifade edildi.

Ayrıca, Antalyasporlu futbolculara moral vermek için Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, takımı ziyaret etti. Ziyaret sırasında bir tepsi baklavayı futbolcu ve teknik kadroya ikram eden Tütüncü, "Zor günlerde Antalyaspor için elimizden geleni yapacağız. Her zaman yanınızdayız. Hem maddi hem de manevi olarak beraberiz" dedi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise, "Gün, birlik günü. Bu zor dönemde tüm Antalya olarak kenetlenmeliyiz. Başta taraftarlarımız ve sevenlerimiz birlik ver beraberlikle bu zor dönemi atlatacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2009 Çarşamba 16:45:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?