1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor'a Brezilyalı golcü geliyor

Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Ankaraspor'dan Brezilyalı oyuncu Tita ile her konuda anlaşmaya vardıklarını, bu oyuncunun bu akşam veya Pazar sabahı Antalya'da olacağını söyledi.

Akıncıoğlu, ayrıca Antalya'da yapılan çeşitli turnuvaların UEFA normlarına uymadığını, Radyospor Cup için Antalya Valiliği'ne suç duyurusunda bulunduklarını sözlerine ekledi.


Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda, transfer çalışmaları, organizasyonlar ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Transfer çalışmalarıyla bilgi veren Başkan Akıncıoğlu, Ankaraspor'dan Brezilyalı oyuncu Tita ile her konuda anlaşmaya vardıklarını belirterek, "Tita ile her konuda anlaştık. Bu oyuncu bu akşam veya yarın Antalya'da olacak. Devamında ise 2 santrafor, bir orta saha ve bir de savunma oyuncusu almak istiyoruz" diye konuştu.


Ekonomik krizin takımı olumsuz etkilediğini belirten Akıncıoğlu, kulübün 7.5 milyon TL borcunun olduğunu söyledi. Akıncıoğlu, "Futbolculara 5 milyon TL borcumuz vardı, bunu 4.5 milyon TL'lere düşürdük. 3 Milyon TL de kendi profesyonel işlerimize var. Ama bunun yanında kulübün tahsil edemediği başta kombine bilet parası ve sponsorların bize borcu da var. Bizim almamız gereken miktar ise 4-4.5 milyon TL" dedi.


Liglere verilen arada Antalya'ya binlerce kulübün geldiğini, onlarca turnuva düzenlendiğini belirten Başkan Akıncıoğlu, "UEFA normlarına uymayan birçok turnuva yapılıyor. Bunların başında Saran Organizasyon'un düzenlediği Radyospor Cup. Turnuva canlı olarak tüm dünyada izlenecek. Turnuvanın düzenleneceği WOW'un spor tesisleri Türkiye'nin itibarını düşürür. Biz bu turnuvaya karşıyız. Onun için başta Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener ve turnuvayı canlı verecek TRT'nin Genel Müdürü İbrahim Şahin'e durumu bildirdik. Antalya Valiliği'ne de turnuvanın iptali için dilekçe verdik" ifadelerini kullandı.


Gelecek hafta Kundu Bölgesi'ndeki Mardan Stadı'nda Antalya Cup Organizasyonu'nu düzenleyeceklerini belirten Akıncıoğlu, "Bizim turnuvaya Beşiktaş ve Galatasaray da katılacaktı. Her konuda da anlaştık. Ancak Saran yetkilileri araya girerek, önce Beşiktaş'ı, ardından da Galatasaray'ı turnuvadan vazgeçirdi" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2009 Cumartesi 16:44:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MUSTAFA İYİOL IP: 88.252.24.xxx Tarih : 5.01.2009 08:56:46

DÜZGÜN TRANSFER YAPMAZSANIZ KÜME DÜŞERİZ YAZIK OLUR BOL SANŞ İŞALLAH İYİ YERLERE GELİRİZ