1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor'a destek

Turkcell Süper Lig 2009 – 2010 sezonunun başlamasıyla Antalyaspor’a bir destek de Cafe Extrablatt’ten geldi.

İşletme çalışanları, müşterilerine önümüzdeki bir ay boyunca ‘Haydi desteğe, haydi maça’ sloganının yazılı olduğu tişörtlerle servis yapacak.
Antalya Cafe Extrablatt’in işletmecisi Nalan Hamarat, kampanyanın ilk gününde müşterilerinden çok olumlu tepkiler aldıklarını söyledi. Antalyasporluluk bilincinin oturtulabilmesi için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini belirten Hamarat, “Özel sektör olarak ilk kıvılcımın bizim tarafımızdan yakılmış olması onur verici. Diğer kurum ve kuruluşların da az ya da çok destek vermeleri şehrin takımı için, dolayısıyla bizler için oldukça önemli diye düşünüyorum” dedi.


Başlatılan kampanyadan dolayı işletemeye teşekkür ziyaretinde bulunan Antalyaspor Basın Sözcüsü Tahir Görgülü, işletme çalışanlarına teşekkür etti. Görgülü, işletmeye yeni sezonun imzalı ilk formasını hediye etti. Görgülü, “Takım olarak en küçüğünden en büyüğüne desteğe ihtiyacımız var. Antalyaspor markası kentin en önemli simgesidir. Kulüp, şehrin önce Türkiye ardından dünyaya açılan penceresidir. Antalyaspor’u desteklemek herkesin temel görevi olmalıdır. Yanan bu meşalenin bundan sonra Antalya’nın her yerinde parlayacağını umut ediyoruz” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2009 Cumartesi 13:49:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?