21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalyaspor'a forvet aranıyor!

Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam'da günde üç idmanla sürdürüyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman, bu sezon hedeflerinin ligde kalıcı olmak ve geleceğe yönelik takım iskeletini oluşturmak olduğunu belirterek, iki forvet ile bir orta saha oyuncusu transfer edeceklerini kaydetti.

Yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, yeni sezon hazırlıklarını eksik kadroyla sürdürdüklerini söyleyerek, "Şu anda eksik bir kadroyla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Kızılcahamam kampında kadrodaki genç arkadaşlarımızdan birkaçını eleyeceğiz. Bu dönemde transfer etmemiz gereken oyuncuları da kadroya katmalıyız. Bazı mevkilerdeki eksikliklerimizi ivedilikle gidermemiz gerekiyor. İki forvet ve bir de orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var. Bunlar olmaz ise olmazlarımızdan, mutlaka bu mevkilere transfer yapmalıyız" dedi.

Hedeflerinin ligde kalıcı olmak olduğunu belirten Karaman, "Hedefimiz Süper Lig'de kalıcı olarak, gelecek senelerin takımlarını oluşturmak. Sağlam bir altyapıyla birlikte sağlam bir zemin oluşturmak istiyoruz. Bu sene ligde kalıcı olurken geleceğe yönelik takım iskeletini kurmak istiyoruz. Antalyaspor'un tesisleşme yönünde profesyonel çalışma anlamında önemli adımlar atması gerekiyor. Bu adımları atmaya başladık. Ama bu bir gerçek, daha işin başındayız" diye konuştu.

Rakiplerinin iyi transferler yaptığını, kendilerinin de güçlü bir takım oluşturmak için doğru hamleler yapmak zorunda olduklarını ifade eden Karaman, "Belki transferlerde geç kalmış gibi gözüküyoruz, ama bir hafta içerisinde gerekli transferleri yapıp, iyi bir hazırlık dönemi geçirerek lige hazır bir şekilde başlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Antalyasporlu futbolcu Uğur Kavuk ise, hedeflerinin Süper Lig'de kalıcı olmak olduğunu belirterek, "İyi bir takım oluşturduk, hedefimiz Süper Lig'de kalıcı olmak. Kazasız ve belasız bir sezon geçirmeyi temenni ediyorum" dedi.

Kaleci Fevzi Elmas ise, taraftarların kendilerinden beklentisini bildiklerini dile getirerek, "Taraftarların Antalyaspor'dan beklentisini biliyoruz. Ama Turkcell Süper Lig farklı bir lig, futbolda gözde olan kulüpler mücadele ediyor. Antalyaspor taraftarlarına güzel bir sezon yaşatmak istiyoruz. Antalya halkı ve bizim için çok güzel bir sezonun geçmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

Futbolculardan Şenol Can da, bu sezon Süper Lig'de ses getireceklerini söyleyerek, "Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Süper Lig'de bu sezon ses getireceğiz. Alnımızın akıyla çıkacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2008 Cumartesi 10:44:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?