22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor'a gurbetçi golcü

Antalyaspor, Almanya Bundesliga takımlarından Eintracht Braunschwing takımının golcüsü Ahmet Kuru ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Alman ikinci liginde 2005-2006 sezonunda 24 gol ile gol kralı olan gurbetçi oyuncu bugün Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen törende kendisini 3 yıllığına kırmızı beyazlı takıma bağlayan imzayı attı. Törene katılan Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam'da sürdürürken, bir taraftan da yeni transferlerle kadrosunu güçlendiriyor. Ligde üst sıraları hedefleyen kırmızı beyazlılar bugün de Bundesliga takımlarından Eintracht Braunschwing takımının golcüsü gurbetçi Ahmet Kuru ile 3 yıllık anlaşma sağlandı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine katılan Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, "Ahmet Kuru'yu uzun bir süredir takip ediyorduk. Bugün kendisiyle 3 yıllık mukavele imzaladık. Antalyaspor olarak ihtiyaç duyduğumuz mevkilere gerekli transferleri yapıyoruz. Eksiklerimizi önemli ölçüde kapattık. Ancak takviye transferlerimiz devam edecek" dedi.

Başkan Akıncıoğlu, Antalyaspor yönetimi olarak sansasyonel transferlerden ziyade takımın eksiklerine yönelik transferler gerçekleştirdiklerini belirterek, Hakan Şükür ile herhangi bir görüşmelerinin olmadığını söyledi.

Werder Bremen takımının alt yapısından yetişen 26 yaşındaki Ahmet Kuru, Alman ikinci liginde 2005-2006 sezonunda attığı 24 gol ile gol kralı oldu. Gurbetçi oyuncu Antalyaspor gibi büyük bir camiaya gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Türkiye Süper Ligi'nde oynamak çocukluk hayallerimdi. Bugün bu anlaşmadan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Antalyaspor'da başarılı olacağıma inanıyorum" dedi.

"TEKNİK DİREKTÖR HİKMET KARAMAN'A GÜVENİMİZ TAM"

Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Teknik Direktör Hikmet Karaman ile yollarını ayıracakları yönündeki haberlerin doğru olmadığını belirterek, "Teknik direktörümüze güvenimiz tamdır. Lig öncesi böyle bir görev değişikliği kesinlikle düşünmüyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçirerek ligde başarılı olmak istiyoruz. Bu tür haberler gerçekçi değildir. Teknik direktörümüz görevinin başındadır. Kendisiyle herhangi bir sorunumuz yoktur. Kendisiyle çalışmak istemediğimiz iddiaları doğru değildir." diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2008 Pazartesi 14:30:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?