16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Antalyaspor'a sabit gelir kaynağı

ANTALYASPOR, TARİHİNİN EN BÜYÜK SABİT GELİR KAYNAĞINA KAVUŞTU

Antalya Büyükşehir Belediyesi, reklam yönetmeliğini değiştirip kendi reklam haklarını Antalyaspor Vakfı üstünden Antalyaspor'a aktardı.

Antalyaspor A.Ş.'nin 44 yıllık tarihinde en ciddi ve en büyük sabit gelir kaynağı anlaşması, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Akıncıoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin bir arada bulunduğu toplantıda imzalandı.

REKLAM YÖNETMELİĞİ DEĞİŞTİRİLDİ

Antalyaspor Vakfı adına sözleşmeye imza atan Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Akaydın, "Antalyaspor geçmişte maddi anlamda çok büyük sıkıntılar çekti. Bir yıldır, benim gördüğüm kadarıyla mali disiplini çok iyi yönetiliyor. Ben hep Antalyaspor'u sabite yakın geliri olan bir ekol haline getirmek istediğimi her seferde dile getirdim. Belediyelerin profesyonel kulüplere kaynak aktarımı mümkün değil. Biz de reklam yönetmeliğini değiştirip, Antalyaspor Vakfı üstünden Antalyaspor'a bazı reklam haklarımızı devrettik. İyi bir organizasyonla ciddi bir gelir kazanılacağını düşünüyorum" dedi.

ANTALYASPOR GÜNLÜK ÇÖZÜMLERLE YAŞIYORDU

Şimdiye kadar Kırmızı-beyazlıların günlük çözümlerle yaşamını idame ettirdiğini söyleyen Başkan Akaydın, "Daimi gelir imkanı sportif başarı için çok önemli. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Başkanı Akaydın ve ekibine şükranları sunuyorum. Biz bu alanları en rasyonel ve en fazla gelir getirecek şekilde ihaleye çıkaracağız. Alt ve üst geçitler ile tesisimizin çevresi olmak üzere 66 yerin topluca satışını ihale edeceğiz" diye konuştu.

 İHALE ZAMANI

Hasan Subaşı Tesisleri'nde bulunan sahaların dış cephelerinin reklam alanları ile alt ve üst geçitlerdeki reklam alanlarının yer aldığı yaklaşık 66 alanın işletilmesi ve pazarlanması ile ilgili tanıtım ve ihale dökümanlarının Antalyaspor A.Ş. Müdürü Süleyman Tekgül'den tedarik edilebileceği belirtildi. Kapalı zarf usulü yapılacak olan ihaleye son teklif verme zamanının 7 Nisan 2010 saat 14.00 olarak belirtildi.

ANTALYASPOR, TARİHİNİN EN BÜYÜK SABİT GELİR KAYNAĞINA KAVUŞTU
ANTALYASPOR, TARİHİNİN EN BÜYÜK SABİT GELİR KAYNAĞINA KAVUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2010 Çarşamba 12:26:01
Güncelleme :31 Mart 2010 Çarşamba 12:41:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?