22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor'a taraftar morali

Turkcell Süper Lig'de henüz galibiyetle tanışamayan Antalyaspor'da antrenmanı izleyen taraftarlar, futbolcu ve teknik heyete baklava ikram ettiler.

Turkcell Süper Lig'de galibiyeti bulunmayan Antalyaspor, Hacettepe maçı hazırlıklarını yaptığı son antrenmanla tamamladı. Hasan Subaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Joseph Jarabinsky yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular taktik ağırlı çalışma yaptı. Antrenman öncesinde tesislere gelen ve kendilerine, 'Sessiz taraftarlar' diyen bir grup taraftar dev bir vinç ile 30 metre uzunluğunda dev bir bayrak astılar. Tesislerin tam karşısına açılan ve üzerinde 'Teknik heyet, futbolcular ve yönetimimize güveniyoruz. Hep destek tam destek' yazan pankart yaklaşık yarım saatlik bir çalışmanın ardından asılabildi.

Grup adına açıklamada bulunan Yaşar Urkay isimli taraftar, "Biz bin 700 kişilik bir taraftar topluluğuyuz. Hepimiz esnafız. Biz 'Hep destek tam destek' parolası ile hiç küfür etmeden takımımız destekliyoruz. Yapılan işleri eleştirmek yerine destek veriyoruz" dedi.

Vinç ile dev pankartı asan taraftarlar ardından antrenman öncesinde futbolculara ve teknik heyete baklava ikram ettiler. Yaklaşık 1 saat süren antrenmanı Antalyasporlu bazı yöneticiler de izledi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2008 Cumartesi 19:20:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?