1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor'a taraftar morali

Eskişehir deplasmanında 2-0 yenilerek küme düşme korkusunu yaşayan Antalyaspor'da taraftarlar sabahın ilk ışıklarıyla futbolcularını alkışlarla karşıladı.


Eskişehirspor'a deplasmanda 2-0 yenilerek küme düşme korkusunu yeniden hissetmeye başlayan Antalyaspor'da, bir grup taraftar, sabaha karşı Hasan Subaşı Tesisleri'ne gelerek takımlarına alkışlar ve tezahüratlarla destek verdi.


Kırmızı-beyazlı ekibi yaklaşık 20'ye yakın Antalyasporlu taraftar, sabahın ilk saatlerinde karşıladı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve futbolcu Yalçın Ayhan'la konuşan taraftarlar, teknik heyete ve futbolculara inandıklarını söyledi.


Öte yandan, PAF liginde liderliğini sürdüren Antalyaspor PAF takımı, Eskişehirspor'u deplasmanda 3-1 yendi. Kırmızı-beyazlıların golleri Enes, Gökhan Korkmaz ve Kubilay'dan geldi. Böylelikle Antalyaspor PAF takımı puanını 69'a çıkartıp, en yakın rakibi Fenerbahçe PAF takımı ile arasındaki 3 puanlık farkı korudu. Önümüzdeki hafta ise Antalyaspor PAF ve Fenerbahçe PAF takımı Antalya'da karşılaşacak.
 

İha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2009 Pazar 12:11:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?