22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor'da 2. yarı hazırlıkları

Türkcell Süper Ligi'nin ilk bölümünü 5. sırada tamamlayan Ankaraspor, devre arası kamp çalışmalarını, Antalya'da sürdürüyor.

Mavi-beyazlı takım, Rixos Otel'de teknik direktör Aykut Kocaman nezaretinde, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Sabah saat 9:30'da, teknik direktör Aykut Kocaman gözetiminde idmana çıkan Leoparlar, çalışmalara düz koşu yaparak başladı. Antrenmanın ana bölümünde üçlü gruba ayrılan futbolcular, tek pas çalışması yaptı. daha sonra yarım sahada taktik ağırlıklı kontrollü pas çalışan Mavi-beyazlılar, idmanın son bölümünde, yine yarım sahada çift kale maç yaparken, teknik direktör Aykut Kocaman, futbolcularıyla birlikte sahada yer adı.

Kaptan Hürriyet ve genç oyuncu Özer, dizindeki ağrı nedeniyle, tecrübeli orta saha oyuncusu Adem ve Uğur ise kasıklarındaki hafif ağrı dolayısıyla idmana katılamadı. Başarılı kaleci Stefan ise, omzundaki ağrı nedeniyle, sabah idmanında düz koşu yaptı. İdmana katılmayan oyuncular da, fitness salonunda fizyoterapist eşliğinde, takımdan ayrı olarak çalıştı. Ankaraspor, 4 Ocak'a kadar Antalya'da kamp çalışmalarını sürdürecek.

Bu arada kamp çalışmalarının çok iyi geçtiğini söyleyen Ankarasporlu futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu, ilk yarıda çok iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek, "Ligin ilk bölümünü iyi bir puanla bitirdik. İlk yarıda çalıştığımızın daha fazlasını çalışarak, seyircilerimize daha iyi bir Ankaraspor izleteceğiz. Anadolu takımlarında büyük bir yükseliş var. Anadolu'da kaliteli oyuncular var. Arktık İstanbul takımlarıyla başa baş mücadele ediyoruz. Beşiktaş maçı da bunun göstergesidir. Takımlar arasında hiç bir fark kalmadı" dedi.

Antalya'daki ikinci yarı hazırlıklarının güzel hava da geçtiğini belirten Muhammet Hanifi ise, "Her şey çok iyi gidiyor. İlk yarıyı iyi bir çıkışla 30 puanla bitirdik. Sezon başından beri iyi çalıştık ve gerçekten iyi yerdeyiz. Şimdi bizim için önemli olan bu başarının devamını getirmek. Eski yıllarla kıyaslarsak, Anadolu takımları bu sene iyi bir yükseliş yakaladı. İnşallah bunun devamı gelir. İsteriz ki, Anadolu takımları da üst sıralara gider. Anadolu takımları lige renk kattı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2008 Pazartesi 19:14:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?