22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor'da Ankara mesaisi

Antalyaspor, hafta sonu kendi sahasında Ankaraspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi Teknik Direktör Mehmet Özdilek, futbolcularıyla kısa bir görüşme yaptı. Antrenmanda futbolcular kondisyon ve gol çalışması yaparken, kaleciler takımdan ayrı çalıştı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek, ligin ilk yarısını galibiyetle tamamlamak istediklerini belirterek, "Kendi evimizde Ankaraspor ile ilk yarının son maçını oynayacağız. Dolayısıyla galibiyetten başka bir düşüncemiz yok. Geçen hafta Fenerbahçe karşısında 10 kişi kalmamıza rağmen özellikle ikinci yarıda iyi bir performans sergiledik. Maçlarda kırılma noktası vardır. Bu kırılma noktasında maçı kendi lehimize çeviremedik. Bu hafta Ankaraspor ile oynayacağımız maçta mutlaka 3 puan almak istiyoruz. Ankaraspor maçı zorlu geçecek. Ama seyircimizin de desteğiyle kazanacağız" diye konuştu.

Kırmızı-beyazlı futbolcu Şenol Can ise, Ankaraspor ile zorlu bir maç oynayacaklarını belirterek, "Fenerbahçe maçına puan almak için gitmiştik. Takımdaki birçok eksiğe rağmen puan almak istiyorduk. Ama maça kötü başladık ve ilk yarıda 10 kişi kaldık. Maç sırasında Fenerbahçe kalesinde bazı pozisyonlar yakaladık. Bu pozisyonları değerlendirebilseydik sahadan puanla ayrılabilirdik. Artık bu maç geride kaldı, bu hafta Ankaraspor ile zorlu bir maç oynayacağız. Ankaraspor ile oynayacağımız karşılaşma bizim için final maçı olacak" dedi.

Antalyaspor futbolcu Uğur Kavuk ise, Ankaraspor maçını mutlaka kazanmak istediklerini belirterek, "Kendi evimizde Ankaraspor ile oynayacağız maçı mutlaka kazanmak istiyoruz. Ankaraspor ile oynayacağımız maç çok zorlu bir maç olacak" diye konuştu.

Golcü futbolcu Serge Pacome Djiehoua da, Fenerbahçe maçında bazı pozisyonları değerlendiremediğini belirterek, "Geçen hafta oynadığımız maçta şanssız bir maçtı. Son üç haftadır gol atamıyorum. Bu hafta oynayacağımız Ankaraspor maçında gol atacağım" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2008 Çarşamba 15:15:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?