21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalyaspor'da bilet fiyatları açıklandı

Antalyaspor'da, kombine kart ve bilet fiyatları belirlendi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, kombine kart ve bilet fiyatlarını açıkladı.

Antalyaspor'un bu sene sadece kombine bilet satışlarından 5 milyon YTL gelir beklediklerini belirten Başkan Akıncıoğlu, "Kapalı tribünü kombine satışlar için yeniden düzenliyoruz. Kapalı tribün tamamen kombine satışlara ayrılacak. Ayrıca 80 kişilik kombine VIP bölümü hazırlayacağız. Burada koltuklar daha geniş olacak, yiyecek içecek servisi ve özel tuvaletler bulunacak. VIP bölümünün fiyatı 5 bin YTL olarak belirlendi.

Kapalı tribünün diğer numaralı koltuklarının ise konumuna göre 400, 500, 750, bin ve bin 500 YTL'den satışa sunulacak. Toplam 4 bin 50 kombine biletten 5 milyon YTL gelir bekliyoruz" dedi. Dileyenlerin kombine biletleri 6 taksitle alabileceğini dile getiren Akıncıoğlu, yeni sezon bilet fiyatlarıyla ilgili olarak ise, açık tribündeki koltukların 4 büyüklerle yapılan maçlarda 30 YTL, diğer maçlarda ise 15 YTL, kale arkalarının ise 4 büyüklerle yapılan maçlarda 20, diğer maçlarda da 10 YTL olacağını söyledi.

Sponsorluk ve reklam çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiğini belirten Akıncıoğlu, reklam ve sponsor gelirlerinden de 4-5 milyon dolar gelir beklediklerini kaydetti. Akıncıoğlu, Antalyaspor Tesisleri'nin yenileme çalışmalarına başladıklarını ve çalışmaları bir ay içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2008 Cumartesi 15:48:22
Güncelleme :26 Temmuz 2008 Cumartesi 15:51:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?