21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalyaspor'da düğün heyecanı

Turkcell Süper Lig'e yükselen Antalyaspor'da birçok futbolcu tatilin keyfini çıkarırken, bazı futbolcular ise nikah masasında evlilik yemini etmenin heyecanını yaşıyor.

Geçtiğimiz günlerde dünya evine giren orta saha oyuncusu Ertuğrul'un ardından Kaleci Fevzi Elmas ve golcü futbolcu Ufuk Ateş de evliler kervanına katıldı. Fevzi, memleketi Çanakkale Biga'da düzenlenen muhteşem bir törenle Nihan Doğan'la hayatını birleştirdi.

Çanakkale Dardanel'de oynadığı dönemlerde bir arkadaş ortamında tanışan ikili, Biga Köşdere Aktivite Merkezin'deki törenle dünya evine girdi. Elmas Çifti, bugün Antalya'ya gelerek balaylarını geçirecekleri Adam&Eve Hotel'e yerleşecek.
Antalyaspor'un evliler kervanına katılan en son futbolcusu Ufuk Ateş de Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Adalar Beldesi'ndeki Egayid Tatil Köyü'nde Büşra Yakut ile evlendi.

Çiftin nikahını Adalar Belediye Başkanı Süleyman Uğuz kıyarken ikiliyi bu mutlu gününde Antalyasporlu futbolcular da yalnız bırakmadı.

Ertuğrul, Akın, Cenk, Şenol, Hakan ve İdris'in katıldığı törende neşeli anlar yaşandı. Ateş çifti, bir hafta sürecek balayını Fethiye, Marmaris ve Bodrum'da geçirecek.

 

.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 13:54:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?