1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor'da erken mesai

Turkcell Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Antalyaspor, ligin son haftasında kendi sahasında oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarına başladı.

Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Ankaraspor ile golsüz berabere kalan ve ligde kalma şansını son haftaya bırakan Antalyaspor, Ankaragücü maçı hazırlıklarına Hasan Subaşı Spor Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile başladı. Ankaraspor maçında sahaya ilk 11'de çıkan futbolcular antrenmanda düz koşu yaparken, diğer futbolcular ise pas ve şut çalışması yaptı.

Antalyaspor'un başarılı kalecisi Ömer Çatkıç, "Antalyaspor'u ligde bırakacağız, kimsenin bundan şüphesi olmasın" derken Uğur Kavuk ise,"Haftalar önce bu işi bitirmemiz lazımdı. Bu hafta kendi sahamızda, seyircimiz ile beraber bu işi bitireceğiz" dedi. Kırmızı-beyazlıların başarılı defans oyuncusu Yalçın Ayhan da 24 haftadır final oynadıklarını fakat bu hafta son final maçlarını oynayacaklarını vurguladı.

Ankaraspor maçında kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirten teknik direktör Mehmet Özdilek ise, "Ankaraspor maçında kazanmak için bir takımın yapması gereken her şeyi yaptık ama son vuruşlarda başarılı olamadık. Ankaragücü maçında hedefimiz maçı alarak ligde kalmak. Haftaya stresli bir maç oynayacağız. Bu maç Antalya şehrinin final maçı. Bir final maçı oynayacağız, kazanırsak ligdeyiz. Yeter ki, doğru oynamamıza imkan versinler. Yeter ki, saha çıkan herkes görevini doğru yapsın" diye konuştu.

Maç sonrası maçın orta hakemi Tolga Özkalfa'nın elini geri çevirmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Özdilek, "İki tane çok net pozisyon var. Bu çocukların kaderleri ile oynuyorlar. Maç bittikten sonra kendisini tebrik etmeye gittim. Elimi geri çevirdi. 25 yıldır spor camiasındayım, ilk defa böyle bir durum ile karşılaştım. Tolga ile bu 1 değil, 2 değil, 3 değil. Böyle olunca insan bir şeyleri kurcalamaya başlıyor. İster istemez düşünceler farklılaşıyor" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2009 Pazartesi 14:46:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?