1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor'da erken mesai

Turkcell Süper Lig'in 28. haftasında Kayserispor'dan üç puan alan Antalyaspor, Kocaelispor mesaisine başladı.

Kayserispor maçından 2-1'lik skorla ayrılarak taraftarını sevindiren Antalyaspor'da Kocaelispor maçı hazırlıkları başladı. Hasan Subaşı Tesisleri'nde toplanan futbolcular, teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde çalıştı. Kayserispor karşısında ilk 11'de oynayan oyuncular dejenerasyon çalışması yaparken diğer oyuncular ise çift kale maç yaptılar. Sakatlıkları bulanan Orhan Ak ile Vahap Işık ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştılar.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Turkcell Süper Lig'in zevkli ve çok renkli geçtiğini söyledi. Bütün maçları kazanmak istediklerini belirten Özdilek, "Kayserispor'a karşı çok zorlu bir maç oynadık. Oyuncularımın kazanma inancını, galibiyetteki en büyük etken olarak görüyorum. Amacımız bundan sonra da aynı ciddiyeti devam ettirmek. Artık her maç çok önemli. Ligin üst ve alt sıralarında mücadele devam ediyor, bu savaş ligin son haftasına kadar sürecek. Biz de kendi adımıza bu mücadeleden ne kadar çabuk sıyrılırsak rahatlayacağız. Kocaelispor maçını kazanıp derin bir nefes almak istiyoruz. Her maçı final havasında oynuyoruz. Her hafta gösterilen kırmızı kartlar bizi sıkıntıya düşürüyor. Amacımız kalan haftaları en iyi şekilde değerlendirmek. Oynayacağımız maçlar kolay gözükse de Türkiye liginde hiçbir maç kolay değil. Onun için her maça aynı ciddiyetle çıkıyoruz" dedi.

Antalyaspor'un başarılı oyuncularından Fatih Ceylan da, "Kayserispor maçında eski takım arkadaşlarıma karşı oynadım. 3 puanı aldık. Kendi hatamız nedeniyle golü yedik ama önemli olan 3 puan almaktı. Önümüzde Kocaelispor maçı var, bu maçı alırsak rakiplerimizle arayı açarız. Bu maçtan 3 puanla dönmek istiyoruz. Son haftalarda gördüğümüz kırmızı kartları ise aşırı kazanma hırsına ve ligde kalma mücadelesine bağlıyorum" diye konuştu.

Kayserispor maçında Antalyaspor'a üç puanı getiren golü atan Hakan Özmert ise, "Kayseri karşılaşması galip gelmemiz gereken bir maçtı. Galip geldiğimiz için de çok mutluyuz. Artık her hafta final oynuyoruz. Gördüğümüz kartların artmasını da buna bağlıyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2009 Salı 09:27:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?