1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor'da erken mesai

Antalyaspor, Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Mehmet Özdilek, Fenerbahçe'nin ne kadar zor durumda olursa olsun saygı duyulması gereken bir takım olduğunu söyledi.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde toplanan Kırmızı-beyazlılar, antrenmana düz koşu yaparak başladı. Kırmızılı-beyazlılar, daha sonra yarım sahada çift kame maç yaparken, teknik direktör Mehmet Özdilek ile sakatlığı geçen Orhan Ak da maçta yer aldı. Sakatlığı devam eden Vahap Işık takımdan ayrı çalışırken, izinli olduğu belirtilen Djiehoua ise antrenmana katılmadı. Antalyaspor'da kırmızı kart cezalısı olan Ertuğrul Arslan hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe maçında yer almayacak.

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Antalyaspor'un elinde bulundurduğu krediyi geçen haftaya kadar iyi kullandığını söyleyerek, "Artık kredimiz kalmadı. Son üç haftaya girdik. Üç hafta herkes gibi bizim için de çok zorlu. Evimizde oynayacağımız Fenerbahçe maçı bizim için çok önem taşıyor. Bundan sonra, tek hedef var; oynayacağımız üç maçı da kazanmak. Bunun için ne gerekiyorsa saha içi saha dışı, bu mücadelenin içinde olacağız. Bu süreçte Antalya kamuoyunun ve taraftarların desteğine ihtiyacımız var" dedi.

Son haftalarda alınan neticelerin düşme barajını yukarı çıkardığını belirten Özdilek, "Artık her maç büyük önem taşıyor. Her maça ayrı ayrı bakıyoruz. Önümüzdeki ilk maç Fenerbahçe karşılaşması. Üç haftadır kaybediyoruz. Aslında bu kaybetmelerin akabinde büyük takıma karşı oynamak bir avantaj. Bu avantajı en iyi şekilde kullanıp, sahadan galibiyetle ayrılacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Fenerbahçe, her zaman Fenerbahçe'dir. Rakibimize saygı duyuyoruz, duymama şansımız yok. Çok büyük bir kulüp.Tabii ki bu hafta arası Türkiye Kupası'nda çok önemli bir müsabaka oynayacaklar. Kazanmaları ya da kaybetmeleri onları büyük ihtimal geri götürmeyecektir. Yine biz çok ciddi bakacağız, ciddi hazırlanacağız. Rakibimizi ciddiye alacağız. Fenerbahçe ne kadar zor durumda olursa olsun Fenerbahçe'dir, her zaman saygı duyulması gerekir, biz de saygı duyuyoruz. Ama tek düşüncemiz var galibiyet" diye konuştu.

Öte yandan, Antalya Fenerbahçeliler Derneği'nin hafta sonu oynanacak maçta Antalyaspor'u destekleyeceği yönündeki iddiaları da değerlendiren genç teknik adam, "Bu hafta Antalya şehri için çok önemli bir hafta olacak. Antalya'da yaşayan herkesin Pazar günü stadı doldurması çok önemli bizim için. Zor bir süreçten geçerken, taraftarının yanında olduğunu bilmesi oyuncular için çok önemli. Herkesin Antalya'ya sahip çıkması ve destek olması önemlidir. Ligde konum olarak çok stresli bir durumdayız. Alınacak bir galibiyet takımı düzlüğe çıkaracak. Hafta sonu Antalyaspor'a yakışan bir mücadele örneği gösterip, seyircinin de desteğiyle maçtan başarıyla çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Antalyaspor'un başarılı oyuncularından Şenol Can da, "Bizim için lig yeniden başlıyor. Artık son üç haftamız. Bütün maçlarımız çok önemli. Fenerbahçe maçını ne yapıp edip almalıyız" dedi.

Kırmızı-beyazlı futbolcu Uğur Kavuk ise, "Geçen hafta Eskişehir'de kaybettik, üzgünüz. Önümüzde Fenerbahçe maçı var. Bu maçları alıp ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 17:01:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?