22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor'da erken mesai

ANTALYASPOR, FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Turkcell Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Antalyaspor'da hazırlıklarına başladı. Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu psikolojik sıkıntıdan yararlanıp 3 puan almak istediklerini söyledi.

Turkcell Süper Lig'de kendi evinde Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Antalyaspor, deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde yapılan antrenmanda, Trabzonspor karşısında forma giyen oyuncular takımda ayrı hafif tempolu koşu yaptı. Diğer futbolcuların dar alanda kısa pas ve yarı alanda ikili mücadele ve gol çalışması yaptığı antrenmana, sakatlıkları bulunan Hakan Özmert, Jedinak ve Ümit Milli Takım'da bulunan Musa Nizam katılmadı. Sakatlıkları devam eden Radoslav Batak, Serge Pacome, Ali Zitouni ve Vahap Işık ise takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde hafif koşu ve istasyon çalışması

yaptı.

Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Mehmet Özdilek, ligin ikinci yarısında iyi bir çizgi yakaladıklarını söyledi. "6 haftalık periyota bakıldığında oyunsal anlamda karşılığını alamadığımız tek maç Eskişehir karşılaşmasıydı" diyen Özdilek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Trabzonspor maçı berabere bitti. Artık alınan her puan çok önemli. Bu hafta da ligin en önemli takımlarından birine karşı oynayacağız. Fenerbahçe, içerisinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulmak için bu maça dönüm maçı olarak bakıyor. Biz de içeride ve dışarıda iyi oynayan, özellikle büyük kulüplere karşı son dönemlerde bunu puanlarla süsleyebilen bir ekibiz. Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu psikolojik sıkıntıdan yararlanmak istiyoruz."

Amaçlarının Fenerbahçe deplasmanından puan veya puanlar almak olduğunu söyleyen Özdilek, takım olarak iyi oynayıp 3 puanı almak istediklerini de ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında kırmızı kart görerek Antalyaspor maçında cezalı duruma düşen Fenerbahçeli futbolcu Alex ile ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özdilek, "Alex önemli bir oyuncu, ama Fenerbahçe'de çok değerli oyuncular var. Sarı-lacivertli takımda maçın neticesini değiştirecek çok oyuncusu bulunuyor. Tabi bunların lider oyuncusu diyebileceğimiz oyuncusu Alex. Onun olmaması tabi ki bir avantaj. Ama sahada sizin ne yapacağınız önemli. Her şeyi de Alex'e bağlamak çok doğru bir

şey değil. Biz gerekli mücadeleyi gösterirsek Fenerbahçe'den puan alacak gücümüz olduğuna inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kırmızı-beyazlıların kaptanı kaleci Ömer Çatkıç, Trabzonspor maçında elde edilen bir puanın önemine değinerek, "Her maç bizim için önemli. Fenerbahçe maçında amacımız sahaya çıkıp kazanmak. Her iki takım da haftalardır 3 puana hasret. İnşallah 3 puan hasretini biz gideririz" dedi.

Kırmızı-beyazlı golcü oyuncu Veysel Cihan ise, Fenerbahçe'nin zor günler geçirdiğini hatırlatarak, "Her takımın kendi hedefleri var. Bu tür atmosferi yüksek maçlarda iyi performans sergileyen takım maçı kazanacaktır. Kim daha çok isterse 3 puanı alır" diye konuştu.

ANTALYASPOR, FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
ANTALYASPOR, FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
ANTALYASPOR, FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
ANTALYASPOR, FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
ANTALYASPOR, FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
ANTALYASPOR, FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2010 Pazartesi 13:46:05
Güncelleme :1 Mart 2010 Pazartesi 15:13:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?