1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor'da erken mesai

Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında Ankaraspor ile karşılaşacak Antalyaspor, Fenerbahçe maçının ardından ara vermeden hazırlıklarına başladı.

Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında dün sahasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan ve ligde kalma adına büyük bir avantaj sağlayan Antalyaspor, ligin 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Ankaraspor maçı hazırlıklarına başladı.

Hasan Subaşı Spor Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmana, sakatlıkları devam eden Orhan Ak, Vahap Işık ve Abdullah Çetin katılmazken, Fenerbahçe maçında sahaya ilk 11'de çıkan futbolcular düz koşu ve esneme hareketleri ile pas çalışması yaptı.

Fenerbahçe maçında alınan 1 puana ne sevinebildiklerini, ne de üzülebildiklerini söyleyen Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Amacımız Ankara'da Ankaraspor'u yenip derin bir nefes almak, bunu yapacak gücümüz ve arzumuz var. Bugünden itibaren Ankaraspor maçına hazırlanacağız. Ben, geldiğim günden bugüne hiçbir şeyden şüphe etmedim. Oyuncularıma yürekten inanıyorum. Koyduğumuz bir hedef var. Ligden düşen 3 takım arasında olmayacağız. Bunu 2 puanımız varken söyledim, şimdi 36 puanımız var. Her iki müsabaka da çok zorlu geçecektir. Bu hafta belki de birçok şeyin belli olabileceği bir hafta gibi görünüyor. Orhan ve Vahap'ın bizden ayrı kalması bizi etkiledi. Görüntü itibari ile Orhan ve Vahap bu hafta da takımda yer alamayacaklar gibi" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 13:50:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?