22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor'da Galatasaray hazırlığı

ANTALYASPOR'DA GALATASARAY MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Antalyaspor Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda kendi evinde Galatasaray ile karşılaşacak olan Antalyaspor, hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile başladı. Teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde yapılan antrenmanda Beşiktaş karşısında forma giyen oyuncular düz koşu ile antrenmanı tamamladı. Siyah-beyazlılar karşısında forma giymeyen futbolcular ise kanatlardan gol çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptı. Kırmızı-beyazlıların kanatlardan gelen ortaları gol ile sonuçlandırması teknik direktör

Mehmet Özdilek'in yüzünü güldürdü.

Antrenmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özdilek, çeyrek finale çıkan 8 takımın da kupayı kazanmayı amaçladığını söyledi. Galatasaray'ın zor bir rakip olduğunun altını çizen Özdilek, "Galatasaray karşısında Antalya'da oynayacağımız ilk maçta avantaj elde etmek istiyoruz. Bizim amacımız kupada gidebildiğimiz kadar gidebilmek ve bu amaç doğrultusunda Galatasaray'ı elemek. Kendi evimizde gol yemeden alacağımız bir galibiyet bizi farklı bir yere taşıyabilir. Çok stratejik bir maç olacak"

yorumunda bulundu.

Galatasaray'ın ciddi oyuncular transfer ettiğini hatırlatan Özdilek, "Ne kadar kaliteli olursa olsun sahadaki mücadele önemli" diyerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Galatasaray'da önemli oyuncular var ama en az onlar kadar mücadele edersek Antalya'daki maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Biz kendi oyunumuzu oynayacağız. Yeni transferlere karşı özel bir önlem almayacağım"

ANTALYASPOR'DA GALATASARAY MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI
ANTALYASPOR'DA GALATASARAY MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2010 Cumartesi 14:17:04
Güncelleme :30 Ocak 2010 Cumartesi 17:58:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?