22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor'da hedef 3 puan

Turkcell Süper Lig'de elde ettiği üst üste 2 galibiyetin sevincini yaşayan Antalyaspor'da futbolcular Kayserispor maçına da 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.

Teknik Direktör Mehmet Özdilek, Kayserispor maçına da 3 puan için çıkacaklarını söyledi.

Süper Lig'de kendi sahasında Sivasspor'u yenen Antalyaspor deplasmanda karşılaşacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı. Sakatlıkları bulunan Orhan Ak, Sedat ve Yalçın'ın katılmadığı antrenmanda futbolcular topla kısa pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcuların oldukça neşeli ve hırslı olduğu gözlendi.

Birbirleriyle şakalaşan futbolculardan Ali Zitouni bir gazetecinin fotoğraf makinesini alarak arkadaşlarının fotoğrafını çekti. Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Her maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Sivas bu ligin en zorlu takımlarından bir tanesi. Böyle bir takıma karşı uzun süre 10 kişi oynayıp galip gelmek çok iyi bir olay. Sakat ve cezalılar nedeniyle kadro sıkıntısı var. Ancak eksik oyuncularımız yerine sahaya çıkacak futbolcularımız da hazır ve çok istekli. Kayseri maçına kazanmak için çıkacağız bunu çok net söyleyebilirim. Ben futbolcularıma inanıyorum. Onlara inandığım için bu takımın başındayım. Antalya bundan sonra ligin en zorlu deplasmanlarından olacak. Burada kimse kolay kolay puan alamayacak" dedi.

Kırmızı-beyazlıların tecrübeli oyuncuları Korhan ve Hakan ise, başarının anahtarının moral ve motivasyon olduğunu ifade ederek, yeni hocaları Mehmet Özdilek ile iyi bir hava yakaladıklarını söyledi. Başarılı oyuncular, Kayserispor maçını kazanıp üst sıralara tırmanmak istediklerini belirttiler.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 16:46:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?