15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor'da hedef galibiyet

ANTALYASPOR, TRABZONSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Antalyaspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Mehmet Özdilek, "Tek hedef, tek düşünce Trabzon maçını kazanmak. Buna moralimiz ve gücümüz var. İnanıyorum ki kazanacağız" dedi.

Antalyaspor, Turkcell Süper Lig'in 23. haftasında kendi evinde karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirdiği tek idmanla devam etti. Teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde yaklaşık iki saat süren antrenmanda futbolcular, dar alanda paslaşma ve yarı sahada çift kale taktik çalışması gerçekleştirdiler.

Kırmızı-beyazlılarda, sakatlıkları süren Serge antrenmana çıkmazken, Hakan Özmert salonda çalıştı. Fatih Ceylan, Gürhan Gürsoy, Kerim Zengin, Vahap Zengin ve yaklaşık üç ay sonra tekrar takımla birlikte antrenmana çıkan Gökhan, takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Trabzonspor maçında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirtti. Özdilek, "Kendi evimizde Trabzon maçını kazanmak istiyoruz. Trabzonspor, 2010 yılında hiç mağlup olmadı. Kendi evimizde kazanmak istiyoruz. Sakat oyuncularımız yavaş yavaş dönüyor. Tek hedef tek düşünce Trabzon maçını kazanmak. Bun moral ve gücümüz var. İnanıyorum ki kazanacağız" dedi.

Ankaragücü maçının geride kaldığını ve önlerinde zorlu Trabzonspor maçı olduğunu belirten başarılı defans oyuncusu Yalçın Ayhan ise, "Kendi evimizde lig maçını üç puanla tamamlayıp alt sıradakilerden tamamen uzaklaşıp, üst sıraya yaklaşmak istiyoruz. Biz bunu hak eden bir takımız. Eksik kadro ile Galatasaray karşısında neler yaptığımızı herkes gördü. Trabzon maçından da galip ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

Kırmızı-beyazlıların orta saha oyuncusu Ertuğrul Arslan ise ligin her geçen gün kısaldığını ve maçlara tek tek baktıklarını belirterek, "Takımda iyi bir uyum var. Ligin boyu kısaldıkça zorluk derecesi artıyor. Her maça ayrı ayrı önem veriyoruz. Seyircimizle üç puan almak istiyoruz. Seyircimizin desteğine ihtiyacımız var. Özellikle iç sahada taraftarın arkamızda olması lazım" dedi.

ANTALYASPOR, TRABZONSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
ANTALYASPOR, TRABZONSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2010 Salı 14:38:02
Güncelleme :23 Şubat 2010 Salı 16:15:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?