16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Antalyaspor'da iki imza

ANTALYASPOR'DA İKİ İMZA

Antalyaspor'da dış transferde Kerem Şeras, iç transferde ise Sedat Ağçay ile sözleşme imzalandı.

Antalya Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Kerem Şeras ve Sedat Ağçay katıldı.

Kırmızı Beyazlılar Gençlerbirliği'nden Kerem Şeras ile üç yıllık, iç transferde ise Sedat Ağçay ile iki yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, "Gençlerbirliği takımından Kerem Şeras ile üç yıllık anlaşma sağladık. Kerem, geçmişte milli takımda da forma giymiş bir futbolcu. Başarılı bir oyuncu. Kerem'in Antalyaspor'a güç katacağına inanıyorum. Antalyaspor'u tercih ettiği için kendisine teşekkür ediyorum ve hayırlı olsun diliyorum'' dedi.

Sedat Ağçay'ın da iki sezondur başarıyla Antalyaspor formasını giydiğini belirten Akıncıoğlu, ''Sedat en istikrarlı futbolcularımızdan birisiydi. Bu nedenle de kendisiyle görüştük ve anlaşma sağladık. Sedat, iki yıl daha Antalyaspor formasına hizmet verecek. İnşallah geçmişteki performansını daha üst seviyeye çıkartacak.''

Antalyaspor'un yeni transferi Kerem Şeras da Antalyaspor'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Antalyaspor'da olmak istediğim için buraya geldim. Umarım Antalyaspor ile başarılı bir sezon geçiririz'' diye konuştu.

İki yıl daha Antalyaspor'da kaldığını belirten Sedat Ağçay ise Antalyaspor'da başarılı ve mutlu iki sezon geçirdiğini söyledi.

ANTALYASPOR'DA İKİ İMZA
İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2010 Perşembe 15:35:03
Güncelleme :10 Haziran 2010 Perşembe 15:46:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?