22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor'da imza şov

Antalyaspor, Galatasaray'dan Orhan Ak ile 2 yıllık, Herta Berlin'den Volkan Altın ve Demircan Dikmen ile ise 3'er yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu ve bazı yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Kulüp Başkanı Hasan Akıncıoğlu, imza töreninde yaptığı açıklamada, yeni transferlerle güçlerine güç kattıklarını belirterek, transfer çalışmalarının sürdüğünü ve anlaşma sağladıkları futbolcularla önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacaklarını kaydetti.

Tecrübeli futbolcu Orhan Ak ise, Antalyaspor'da forma giyeceği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Burada yeni bir başlangıç yapacağız. Antalyaspor centilmen ve büyük bir taraftara sahip. Hedefimiz ligde üst sıralarda yer almak. Buna katkı yapmak için buradayız" diye konuştu.

Transferin gerçekleşmesinde kendisine yardımcı olan Galatasaray kulübüne teşekkür eden Orhan Ak, "Galatasaray'da çok güzel günler yaşadım. Kırgınlık yaşamadan ayrıldığım için mutluyum" dedi.

Yeni sezon öncesi daha önce Diyarbakırspor'dan Abdullah Çetin, Ankaraspor'dan Volkan Arslan ve Gaziantepspor'dan kaleci Ömer Çatkıç ile sözleşme imzalayan Antalyaspor'un Kızılhamam kampı sürüyor. Sözleşme imzalanan Orhan Ak ve gurbetçi oyuncuların da önümüzdeki günlerde kampa katılması bekleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2008 Cumartesi 18:16:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?