21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalyaspor'da Jarabinsky dönemi bitti

Turkcell Süper Lig'de, aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle alt sıralarda bulunan Antalyaspor, teknik direktör Joseph Jarabinsky ile yollarını ayırdı.

Antalyaspor Kulübü Yönetim Kurulu, Hasan Akıncıoğlu başkanlığında kulüp binasında biraraya gelerek yaklaşık 5 saat süren bir toplantı yaptı. Toplantıda, Antalyaspor'un ligde aldığı kötü sonuçları ve alınacak önlemler tartışılırken, toplantıya Antalyaspor Kulübü Onursal Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de katıldı.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, toplantı sonrasında kulüp binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, teknik direktör Joseph Jarabinsky ile yollarını itilafsız bir biçimde ayırdıklarını söyledi.

Akıncıoğlu, sezon başından bu yana 8 haftadır takımın başında olan Jarabinsky ile her konuda fikir ayrılığında olduklarını, bundan sonraki günlerde ve devrede de çalışma olanağı olmadığı yönünde karar almış bulunduklarını bildirdi.

Akıncıoğlu, yeni bir teknik direktör arayışı içinde bulunmadıklarını belirterek, şöyle devam etti:

"Hepimizin üzerine düşen, Antalyaspor'u daha iyi yerlere getirmek için çalışmaktır. Bütün futbolcu ve taraftarlarımıza güveniyoruz. Antalyalılar'ın desteğine layık olmaya çalışacağız ve takımımızı daha iyi yerlere getirmek için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Yeni bir hoca arayışımız yok. Yeni teknik direktörümüz Orhan Atik'in Antalyaspor'a geçmişte de çok büyük katkıları olmuştur. Kendisine güvenerek takımımızı teslim ediyoruz."

AA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 09:02:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?