22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor'da Jarabinsky dönemi

Antalyaspor, Hikmet Karaman'dan boşalan teknik direktörlük görevine Joseph Jarabinsky'yi getirdi.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen ve Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu imza töreninde 64 yaşındaki Çek teknik direktör Joseph Jarabansky, kendisini 2 yıllığına Kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Kulüp Başkanı Hasan Akıncıoğlu, imza töreninde yaptığı açıklamada, Antalya'nın yakından tanıdığı Joseph Jarabinsky ile büyük başarılar elde edeceklerine inandıklarını söyleyerek, "Kendisinin tecrübesine son derece güveniyoruz. Bilindiği gibi yönetim kurulumuz teknik direktörümüzde değişikliğe gitme konusunda bir karar almıştı. Bunu da bugün gerçekleştirmiş olduk. Sizlerin de ismen tanıdığı, daha önce de takımımızı çalıştırmış olan Jarabinsky ile 2 yıllık bir sözleşme imzaladık. Kendisi dün akşam Antalya'ya geldi ve ilk görüşmemizi yaptık. Bu sabah da yapılan görüşmelerin ardından kendisiyle her konuda anlaşmaya vardık. Jarabinsky, ligin başlamasına bir hafta kalmasına karşın teklifimizi kabul etti. Süper Lig'de iyi mücadele eden, bu seneki hedefimiz olan ligde kalma ve gelecekte planladığımız üst sıraları zorlama görevini birlikte yürüteceğiz. Süper Lig'de kalıcı olduktan sonra üst sıraları zorlamak istiyoruz" dedi.

Teknik Direktör Joseph Jarabinsky ise, Antalyaspor için ilginç projeleri olacağını söyleyerek, "Benim burada bulunduğum dönemdeki gibi takımı iyi bir durumda görmek istiyorum. Zamandan dolayı biraz zor şartlarda çalışacağız, ancak bu mücadeleyi birlikte vereceğiz. Tüm taraftarımıza buradan 'merhaba' demek istiyorum. Her takımda taraftar 12. adamdır. Onları her zaman 12. ve en iyi adam olarak görmek istiyorum. Taraftarlarımızın da desteğiyle ligde başarılı sonuçlar alacağız" ifadelerini kullandı.

Antalyaspor'u 1998-1999 yıllarında çalışan Jarabinsky, o sezan kırmızı beyazlı ekibin ligi 6. bitirmesini sağlamıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2008 Pazartesi 16:26:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?