1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor'da maç hazırlıkları sürüyor

ANTALYASPOR'DA DİYARBAKIRSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Diyarbakırspor'a yapılanları tasvip etmediğini söyleyerek, Antalya'da böyle bir sorunun yaşanacağına ihtimal vermediğini ifade etti.

Antalyaspor kendi sahasında karşılaşacağı Diyarbakırspor maçının hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Ülkelerinin Milli Takımlarında bulunan Batak, Jedinak ve Ali Zitouni'nin katılmadığı antrenmanda hafif sakatlığı bulunan Kerim Zengin ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Kırmızı-beyazlı futbolcuların yarı sahada çift kale maç yaptığı antrenmanda kaleciler takımdan ayrı çalıştı.

Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan kırmızı-beyazlıların Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Bursaspor-Diyarbakırspor karşılaşmasında Güneydoğu temsilcisine yapılanları tasvip etmeğini söyledi.

DİYARBAKIR'A YAPILANLARI KINIYORUM"

"Antalya'da bu tür olayların çıkacağına ihtimal vermiyorum' diyen Özdilek, "Antalya'ya gelen takımlar deplasman havasında olmuyor. Yaşanan etnik tartışmalar bizim motivasyonumuzu etkilemez. Biz bütün rakiplere nasıl hazırlanıyorsak Diyarbakırspor maçına da öyle hazırlanıyoruz. Diyarbakırspor camiasına ve futbolcularına yapılanları kınıyoruz. İki takım açısından da zor bir maç olacak. Taraftarlardan stadı doldurmalarını istiyoruz. Kendi sahamızda iyi oynayan bir ekip olarak bize 90 dakika destek vermelerini istiyoruz" dedi.

"BU ÜLKE FATİH TERİM'E SAHİP ÇIKMALI"

Fatih Terim'in Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü'nden istifa etmesini de değerlendiren Özdilek, "Fatih Hocanın kararına saygı duymak gerekiyor. Maalesef Teknik Direktörlerin kaderleri hep böyledir. Geçmişte yaptıkları, elde ettiği başarılar bir anda göz ardı edilebiliyor. Bu ülke Fatih Terim, Şenol Güneş ve Mustafa Denizli gibi Teknik Direktörleri unutmamalı ve sahip çıkmalı. Fatih Hoca kendisine yapılan eleştirileri kaldıracak tecrübe, bilgi ve birikime sahip. Fatih Terim'in vedasının böyle olmaması gerekiyordu. Ben Fatih Terim'in bundan sonraki teknik direktörlük hayatında bir çok başarıya imza atacağına inanıyorum" diye konuştu.

"TÜRK TEKNİK DİREKTÖRLERE GÜVENİYORUM"

Bir gazetecinin 'Milli takımın başına yabancı Teknik Direktör getirilmeli mi?' şeklindeki sorusuna Özdilek, "Ben Türk oyuncu ve Teknik Direktörlere inanıyorum. Ama bunun kararını Federasyon verecek. Bize saygı duymak düşer" şeklinde cevap verdi.

Gazetecilerin İsrailli oyuncu Balili'nin istenen performansı sergileyememesiyle ilgili sorusuna ise Özdilek şöyle cevap verdi; "Balili geçen yıl Sivasspor'da fazla forma şansı bulamadı. Bu nedenle sabırlı olmamız gerekiyor. Balili'nin golcülüğüne inanıyorum. Bizim için önemli bir oyuncu."

ANTALYASPOR'DA DİYARBAKIRSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
ANTALYASPOR'DA DİYARBAKIRSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
ANTALYASPOR'DA DİYARBAKIRSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2009 Pazartesi 18:53:03
Güncelleme :12 Ekim 2009 Pazartesi 19:50:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?