1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor'da Sivasspor mesaisi

Antalyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 27. haftasında deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesinde teknik direktör Mehmet Özdilek, futbolcularla kısa bir görüşme yaptı. Kırmızı-beyazlı ekip, düz koşu ve kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaparken, kaleciler ise takımdan ayrı olarak çalıştı. Sakatlığı bulunan Orhan Ak, antrenmana katılmazken, Tita ve Yalçın ise düz koşu yaptı.

Her maçın kendileri için zor olduğunu belirten Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Bizim için her maç final maçıdır. Hafta sonunda lider Sivasspor ile maç yapacağız. Sivasspor ile yapacağımız çok zorlu bir maç olacak. Biz son haftalarda hem oyunsal anlamda hem de puansal anlamda iyi bir süreç yakaladık. Antalyaspor, her maçta oyun felsefesi kazanmak için kuruludur. Ligin bitmesine 8 hafta var ve bu 8 haftada 24 puan almak için çalışacağız. Sivasspor, ligde 3 maç kaybetti. Kaybettiği maçlardan bir tanesi de bizimle oynadığı maçtı" dedi.

Antalyaspor kaptanı Ömer Çatkıç da Gençlerbirliği karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Şimdi bizim için önemli olan Sivasspor maçıdır. Amacımız, Sivasspor karşısında puan ya da puanlar almak olacaktır. Sivasspor maçına iyi bir şekilde hazırlanıyoruz" diye konuştu.

Geçen hafta 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Fatih Ceylan da, "Önümüzde zorlu bir Sivasspor maçı var. Sivasspor maçını iyi bir şekilde hazırlanıyoruz" dedi.

Kendileri için her maçın zor olduğunu kaydeden Şenol Can ise, "Ligin bitmesine 8 hafta var. Bütün maçlar bizim için final müsabakası gibi olacak. Önümüzde zorlu bir Sivasspor maçı var. Sivasspor güçlü bir takım ve ligin lideri. Biz de güçlü bir takımız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 19:27:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?