22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor'da son transferler

Antalyaspor dış transferi büyük ölçüde sonlandırdı. Daha önce Karşıyaka'dan Mustafa Özmen ve Cem Koşanoğlu'nu transfer eden Kırmızı-Beyazlı ekibimiz son olarakta Akçaabat Sebatspor'dan Aydoğan ve Kaleci Alper ile anlaştı. Aydoğan bu akşamki idmanda yer alırken Alper ise Trabzon'a eşyalarını almaya gitti.

Forvet olarakta daha önce Altay, Trabzonspor ve Sakaryaspor'da forma giyen daha sonra Dubai'e giden 27 yaşındaki Murat Deniz ile anlaşıldı. Murat Deniz'in bonservisi Güngören Belediyespor'da olduğu belirtildi.

Transferlerde son olarak ise 13 yıl aralıksız olarak Antalyaspor'da en uzun forma giyme başarısını gösteren ancak sezon başında Tarık Söyleyici'nin istemediği 32 yaşındaki Ahmet Sönmez ile sözleşme imzalanacağı belirtildi. Ahmet Sönmez bir süredir A takımla idmanlara çıkıyordu.

Kırmızı-Beyazlı ekibimizde genç oyuncularımızada ilgi devam ediyor. Alt yapıda yer alan 17 yaşındaki Mustafa ile profosyonel sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Yeni transferler; Cem, Mustafa Özmen, Alper, Aydoğan, Ahmet Sönmez, Mustafa ve Murat Deniz'in Pazartesi günü Başkan Bekir Kumbul'un da yer aldığı bir törende basına tanıtılacağı söylendi. Ayrica Kayserispor'un anlaştığı iddia edilen Bülent Üçüncü ile de büyük ölçüde anlaşıldığı aradaki pürüzlerin giderilmesi durumunda Pazartesi günkü imza töreninde yer alabileceği öğrenildi.
Murat Duymuş
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2004 Cumartesi 00:00:12
Güncelleme :12 Ocak 2004 Pazartesi 11:24:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?