1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor'da tek düşünce; galibiyet

Turkcell Süper Ligi'nin 30. haftasında karşılaşacakları Bursaspor maçını değerlendiren Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Akıncıoğlu, hala ateş hattında olduklarını ve tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu belirtti.

Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Akıncıoğlu, kritik Bursaspor maçı ve taraftarlarla yönetim arasındaki geçtiğimiz günlerde gerginliğe yol açan Kocaelispor maçına otobüs kaldırılması olayını değerlendirdi. Hasan Subaşı Tesisleri'nde futbolcuların antrenmanını seyredip, onları yalnız bırakmayan Başkan Akıncıoğlu, önlerinde çok kritik bir Bursaspor maçı olduğunu söyledi. Akıncıoğlu, "Çok heyecanlı bir süreç var. Ligin özellikle son 10 sırası ve üst sıradaki 5 takım çok heyecanlı bir yarışa tutuştu.

Kocaelispor maçında aldığımız mağlubiyet sonrası Bursaspor karşılaşmasının önemi daha da arttı. Hala ateş hattındayız. Dolayısıyla Bursaspor maçından bütün teknik ekip ve Antalya 3 puana kitlendi. Ligin sonuna kadar bütün müsabakalara galibiyet parolasıyla çıkacağız. Hem lige de kalmayı düşünerek, hem de puanları alıp maddi açıdan" dedi.

Geçtiğimiz hafta sonunda yönetimin Kocaelispor maçına taraftar için otobüs kaldırmamasından dolayı Kırmızı-beyazlı taraftarlarla, yönetim arasında gerginliğe neden olayla ilgili olarak da konuşan Başkan Akıncıoğlu, "Bizim taraftarı destekleme veya deplasmanda otobüs verme gibi bir yüksümüz yok. Yönetmelikte cezası bile var. Her şey Antalyaspor menfaatleri için. Yönetim ve tüm arkadaşlarım çabası Antalyaspor'a kaynak içindir. Gelen kaynaklarda Antalyaspor takımı içindir. Ancak biz kendi açığımızı kapatma derdindeyiz. Böyle bir lüksümüz maalesef yok" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2009 Çarşamba 17:46:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?