22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor'dan bir transfer daha

ANTALYASPOR'UN İLK DIŞ TRANSFERİ İLKEM ÖZKAYNAK OLDU

Antalyaspor'un ilk dış transferi, sol kanat oyuncusu İlkem Özkaynak oldu.

İç transferin bitmesiyle dış transfere yönelen Antalyaspor'da, ilk imza, defansın solunda görev yapan İlkem Özkaynak oldu. Dardanelspor'un alt yapısından yetişen, ardından Erciyespor ve Ankaragücü ile 5 sezondur Süper Lig'de forma giyen İlkem Özkaynak, Hasan Subaşı Tesisleri'nde Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Akıncıoğlu'nun da katıldığı törende kendisini 1 yıllık Antalyaspor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

"TRANSFERLER DEVAM EDECEK"

İlkem'in Kırmızı-beyazlı ekibin kadrosunda görmek istediği bir oyuncu olduğunu belirten Başkan Akıncıoğlu, "Bugün dış transferimizin ilk imzasını atacağız. Bundan sonra da transferlerimize devam edeceğiz. Takımımıza yeni oyuncular katacağız. 1 yıllık imza inşallah iki taraf içinde hayırlı olur" dedi.

"ŞİFO İÇİN GELDİM"

Geçtiğimiz sezon Ankaragücü ve Ankaraspor'un birleşmesinden sonra, 45 kişilik kadrodan, eski yönetimin oyuncuları olduğu gerekçesiyle çıkartılan ve devre arasında da bonservisleri verilmeyen futbolcular arasında yer alan İlkem Özkaynak, "Sözleşmemin bitmesiyle boşa düştüm. Birkaç kulüpten teklif geldi. Benim buraya gelmemde teknik direktör Mehmet Özdilek'in, kariyer, görüş açısı, söylemleri ve Antalyaspor'un yükselen ivmesi oldu. Ankaragücü'nde, biraz talihsiz bir yıl geçirdim. Bu süre zarfında tek

başıma idman yaptım. Ama takımdan ayrı kademe haliyle düşüyor. Kişisel programlarla takım seviyesine geleceğim ve kamptan sonra lige hazır olacağım" diye konuştu.

28 yaşında ve 1 metre, 82 santimetre boyunda olan İlker, daha sonra Antalyaspor forması ile basın mensuplarına poz verdi. Kırklareli doğumlu olan İlkem, Antalyaspor'da 39 numaralı formayı giyecek.

ANTALYASPOR'UN İLK DIŞ TRANSFERİ İLKEM ÖZKAYNAK OLDU
ANTALYASPOR'UN İLK DIŞ TRANSFERİ İLKEM ÖZKAYNAK OLDU
ANTALYASPOR'UN İLK DIŞ TRANSFERİ İLKEM ÖZKAYNAK OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2010 Çarşamba 17:51:05
Güncelleme :9 Haziran 2010 Çarşamba 18:51:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?