16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Antalyaspor'dan imza şov!

ANTALYASPOR, İÇ VE DIŞ TRANSFERDE 5 FUTBOLCUYLA SÖZLEŞME İMZALADI

Antalyaspor, dış ve iç transferde 5 oyuncu ile sözleşme imzaladı.

Antalyaspor, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza törende geçen sezon Çaykur Rizespor'da kiralık oynayan Beşiktaşlı futbolcu Kenan Özer ile 2 yıllık, Ertuğrul Arslan ile 1 yıllık, Musa Nizam ile 3 yıllık, altyapıdan (A) takıma yükselen Kubilay Gülen ve Fırat Arıkan ile 5'er yıllık sözleşme imzalandı. Kırmızı-beyazlı takımın 2. Başkanı Ali Yılmaz, imza töreninde yaptığı açıklamada, transferlerin devam edeceğini söyledi.

DIŞ TRANSFER: KENAN ÖZER

Beşiktaş'ın altyapısından yetişen ve Karşıyaka, İstanbulspor, Erciyes, Çaykur Rizespor takımlarında kiralık olarak Bank Asya'da forma giyen genç futbolcu Kenan Özer, Antalyaspor'a 2 yıllık imza attı. Bonservisi elinde olan 23 yaşındaki futbolcu kanatlarda hücuma yönelik forma giyerken sürati ile dikkat çekiyor. 6 kez U19 Milli takımda oynayan Özer, Bank Asya Ligi'nde 103 maçta 22 gol attı.

Yeni transfer Kenan Özer, teknik direktör Mehmet Özdilek'in kendisine gösterdiği ilginin Antalyaspor'a gelmesinde büyük rol oynadığını belirtti.

İÇ TRANSFER: ERTUĞRUL ARSLAN

3 sezondur Antalyaspor'da forma giyen Ertuğrul 1 yıllık sözleşmeye imza attı. Özellikle iç transferde anlaşmaya vardıkları Arslan'a özverili davrandığı için teşekkür eden Yılmaz, "Ertuğrul'un sözleşmesi sona erdikten sonra birçok kulüp, kadrosuna katmak istedi, diğer kulüpler daha yüksek ücret teklif etmesi rağmen kendisi büyük bir özveride bulunarak yaptığımız teklifi kabul etti ve sözleşmesini uzattı" dedi.

Sözleşmesini bir yıl daha uzatan Arslan, Antalyaspor ile sözleşmesini uzattığı için mutlu olduğunu ve kırmızı-beyazlı kulüpte üç yıldır güzel günler geçirdiğini kaydetti.

İÇ TRANSFER: MUSA NİZAM

Antalyaspor altyapısından yetişen ve iki sezon önce profesyonel olan Musa Nizam, sözleşmesini uzattı. Kırmızı-beyazlı ekipte bir yıl daha sözleşmesi bulunan Musa'nın bu sözleşmesi fesih edilerek 3 yıllık yeni sözleşme yapıldı.

Genç oyuncu Nizam, "Antalyaspor'a tekrar imza atmaktan dolayı çok mutluyum. Antalyaspor yeni bir yapılanma içerisine giriyor, hedefleri var ben de bu yapılanmanın içerisinde olduğum için kendimi şanslı hissediyorum" dedi.

İÇ TRANSFER: KUBİLAY GÜLEN VE FIRAT ARIKAN

Antalyaspor A2 takımının başarılı futbolcular Kubilay ve Fırat bugün 5'er yıllık sözleşme profesyonel sözleşmeye imza attı.

ANTALYASPOR, İÇ VE DIŞ TRANSFERDE 5 FUTBOLCUYLA SÖZLEŞME İMZALADI
ANTALYASPOR, İÇ VE DIŞ TRANSFERDE 5 FUTBOLCUYLA SÖZLEŞME İMZALADI
ANTALYASPOR, İÇ VE DIŞ TRANSFERDE 5 FUTBOLCUYLA SÖZLEŞME İMZALADI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2010 Cuma 16:06:00
Güncelleme :18 Haziran 2010 Cuma 16:26:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?