15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor'dan ortak proje

ANTALYASPOR VE MİLLİ EĞİTİM’DEN ORTAK PROJE

Antalyaspor Yönetim Kurulu, hedef kitle olarak belirlediği Antalyalı gençlere ulaşabilmek amacıyla Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak bir proje başlattı.

Antalya Milli Eğitim İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen organizasyona, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Özer Bedir, Antalyaspor Altyapıdan ve Organizasyonlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Nuri Ülker ve Emin Altıner ile Genel Müdür Süleyman Nafiz Tekgül katıldı. Yaklaşık 50 beden eğitimi öğretmeninin yer aldığı toplantıda kulübün geleceğe yönelik projeleri ve Antalyaspor’un renklerini taşıyan taraftar kart anlatıldı ve başvuru formları dağıtıldı.

SPOR YAŞAM BİÇİMİ OLMALI

Toplantıda öğretmenlere hitap eden Antalya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Özer Bedir, Antalya’nın futboldaki temsilcisi Antalyaspor ile küfürden uzak, centilmen bir seyirci yaratmak adına ortak bir organizasyona imza attıklarını söyledi. Konuşmasına, 23 Nisan kutlamalarında çocukların giyecekleri kırmızı-beyaz renkteki kıyafetlerin tümünü sağlayan Antalyasporlu yöneticilere teşekkür ederek başlayan Bedir, “Kulübümüz ile birlikte sporu bir yaşam biçimi haline dönüştürmek istiyoruz. Bunun için bir vizyon proje geliştirdik. Amacımız; stadyumlara gençleri daha çok çekebilmek, küfürle şiddete son vermek ve taraftarlık bilincinin oluşturulabilmesi için Antalyaspor’un sunduğu avantajlardan herkesi haberdar edebilmek” dedi.

MAÇA GELENLERE HEDİYE

Antalyaspor Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Nuri Ülker ise “Şu ana kadar birçok başarılı çalışmalara imza attık. Burdur’da ve farklı ilçelerimizde Antalyaspor futbol okulları açtık. Muğla ve Bucak okullarımızı açabilmek için de son çalışmalarımızı yapıyoruz. Gençlere sporu sevdirmek amacıyla daha önceki maçlara sponsorlarımız vasıtasıyla davet ettiğimiz çocuklarımıza bayrak dağıttık. Şimdi ise şapka dağıtmayı planlıyoruz” diye konuştu. Antalyaspor’un Taraftar Kart’ı ve Duacı’daki projesi tamamlanan tesisleri hakkında da bilgiler veren Ülker konuşmasına şöyle devam etti:

“Taraftar Kart, Antalyasporluluk bilincini oluşturabilmek için büyük önem taşıyor. Kombine bilet yerine de geçecek olan kart, kredi kartı özelliği, indirim ve bonus kazandırma gibi avantajlara sahip. Yönetim kurulumuzun projeleri sırayla hayata geçiriliyor. Yakın zamanda Antalyasporumuza, Duacı’da 49 yıllığına bize tahsis edilen 256 bin metrekarelik bir alanda Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalyaspor’un ortaklaşa yaptıracağı tesis kazandıracağız. Bu başarıları hep beraber yakalayacağımıza inanıyoruz ve siz değerli öğretmenlerimizi bu çalışmada hep yanımızda görmek istiyoruz.”

ÇOCUKLARA JUNIOR CARD

Toplantıda konuşan Antalyasporlu yönetici Emin Altıner ise Antalyalılar tarafından çok beğenilen Vakıfbank Antalyaspor Taraftar Kartı hakkında bilgiler verdi. Altıner, “Taraftar Kart’ta 4 ayda 4 bin 500 kişiye ulaştık. Şimdi de Junior Card’ı hayata geçiriyoruz. 10 ile 17 yaş arası çocuklarımıza verilecek olan kartla veliler onların harçlıklarını kontrol edebilecek, anlaşmalı olan yerlerden alışveriş yaparak indirimlerden faydalanabilecekler. Türkiye’de ilk kez Taraftar Kart projesini hiçbir ücret talep etmeden uygulamaya koyduklarını anlatan Altıner, Taraftar Kart sahiplerinin, alışveriş indirimleri ve birtakım sponsorluk çalışmaları ile önemli avantajlara sahip olacaklarını belirterek, sizlerin sayesinde Antalyaspor da örnek şehir kulüpleri gibi olacak” diye konuştu.

EN ÇOK CEZA YİYEN KULÜPLERDEN BİRİYİZ.

Antalyaspor Genel Müdürü Süleyman Nafiz Tekgül de Antalyaspor’un Türkiye Futbol Federasyonu tarafından en çok ceza alan kulüplerden biri olduğunu, Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte organize edilen öğrenci kampanyası sayesinde Antalyaspor tribünlerinin renk cümbüşüne döndüğünü hatırlatarak emeği geçenlere teşekkür etti. Tekgül sözlerini şöyle sürdürdü;

“Centilmenlik bilincinin tribünlerimize yerleştirilmesi gerekiyor. Takımlar illeri için sosyal bir olgudur. Bu nedenle yeni düşüncelere, paylaşıma, taraftara ve her türlü öneriye açık olmaya çalışıyoruz. Biliyoruz ki; kulüpler parasıyla ve maddi gücüyle değil, taraftar kitlesiyle ve taraftarının takımına olan sevdasıyla, büyük olmayı hak eder.”

ANTALYASPOR VE MİLLİ EĞİTİM’DEN ORTAK PROJE
ANTALYASPOR VE MİLLİ EĞİTİM’DEN ORTAK PROJE
ANTALYASPOR VE MİLLİ EĞİTİM’DEN ORTAK PROJE
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 12:47:04
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 15:30:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?