22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor'un hazırlıkları sürüyor

Turkcell Süper Lig'in son iki haftasında 6 puan toplayan Antalyaspor, deplasmanda Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor, Kayserispor karşısında 3 puanı hedefliyor. Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular kondisyon ve denge çalışması yaptı.

Sol baldırında ödem oluşan Orhan Ak ise takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.
Kayseri karşısında 3 puan hedeflediklerini belirten Antalyaspor'un Tunuslu futbolcusu Ali Zitouni, moral ve motivasyonlarının çok iyi olduğunu, ilk olarak ligde kalmayı hedeflediklerini söyledi. Zitouni, Özdilek ile yakaladıkları çıkışı devam ettireceklerini ifade ederek "Takım olarak çok iyi çalışıyoruz. Her maça 3 puan için çıkıyoruz" dedi.

Gençlerbirliği maçındaki çıkışlarını Sivasspor karşısında da devam ettirdiklerini belirten Uğur Kavuk ise "Eksik ve cezalı arkadaşlarımız var. Onların yerine oynayacak arkadaşlarımız eksiklerin yerini aratmayacak. Teknik direktörümüzün değişmesiyle moral ve motivasyonumuz yerine geldi" diye konuştu.

Milli takım hedefinin devam ettiğini söyleyen Kavuk, ilk yarıyı 20 puanın üstünde tamamlamak istediklerini belitti. Sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceğini hatırlatan Kavuk, şartlar uygun olduğu sürece Antalyaspor'da kalmak istediğini ifade etti.

Bu arada kulüp doktoru Atilla Akın, sakatlığı bulunan Yalçın'ın elmacık kemiğinden ameliyat olacağını, bu nedenle de yaklaşık 6 hafta sahalardan uzak kalacağını bildirildi. Sağ ayak kemiğinde ağrısı olan Mustafa Özkan'ın ise pazar günü oynanacak Kayserispor karşılaşmasına hazır hale getirileceğini belirten Akın, sol ayağından sakat olan Sedat'ın ise maçta forma giymesinin zor olduğunu kaydetti.
Antalyasporlu futbolcular yarın basına kapalı yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2008 Çarşamba 13:56:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?