21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalyaspor'un ilk yarı karnesi

Antalyaspor, ligin ilk yarısında oynadığı 16 karşılaşmada 13 puan toplayarak, ligi 16. sırada tamamladı.

Ligin ilk yarısında oynadığı 16 maçta 7 beraberlik alan Antalyaspor, ligde en çok berabere kalan takım oldu.

Turkcell Süper Lig'in ilk 8 haftasında kötü sonuçlar alan Antalyaspor yönetimi, Teknik Direktör Jozef Jarabinsky ile yollarını ayırarak, yerine Mehmet Özdilek'i getirdi. Antalyaspor, Teknik Direktör Jozef Jarabinsky yönetiminde 2 puan alırken, Mehmet Özdilek yönetiminde 11 puan topladı. Mehmet Özdilek yönetimindeki Antalyaspor, 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Mehmet Özdilek yönetimindeki Antalyaspor, ilk yenilgisini ligin 15. haftasında Fenerbahçe karşısında aldı.

Antalyaspor, ilk yarıda oynadığı 16 maçta sadece 2 galibiyet ayrılırken, 7'şer beraberlik ve mağlubiyet aldı. Antalyaspor, topladığı 13 puanla ligin ilk yarısını 16. sırada tamamladı.

Kendi sahasında oynadığı 8 maçtan sadece 1'ini kazanan Antalyaspor, 4 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Kırmızı-beyazlı ekip, kendi sahasında Beşiktaş, Gaziantepspor ve Konyaspor'a yenildi. Antalyaspor, deplasmandaki ilk galibiyetini Gençlerbirliği karşısında alırken, 4 maçta mağlup oldu, 3 müsabakadan da beraberlikle ayrıldı. Kendi sahasında 7 puan kazanan Antalyaspor, deplasman müsabakalarından da 6 puan alabildi.

Antalyaspor'un ligin ilk yarısında kaydettiği 16 golün 6'sında Sergey Djiehouna'nın imzası bulunuyor. Sergey Djiehouna'yı Mustafa Özkan, Korhan ve Orhan Ak 2'şer gol, Dieniuk, Straka, Ngwenga ve Ertuğrul 1'er golle izliyorlar.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 15:27:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?