22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya'ya fırtına uyarısı!

Antalya’da, bu geceden başlayarak yarın öğle saatlerine kadar etkili olacak fırtına beklendiği bildirildi. Rüzgarın ortalama hızının 35 ile 45, zaman zaman da 60 ile 75 kilometreye ulaşmasının beklendiği kaydedildi.


Meteoroloji Antalya Bölge Müdürlüğü’nce yapılan ihbarda, Balkanlar ve Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava nedeniyle iç kesimlerde yer yer karla karışık etkili olan sağanak yağışın, gece bölgeyi terk edeceği bildirildi.

Yağışın bölgeyi terk etmesinin ardından bu gece yarısından itibaren kuzey yönlerden gelen rüzgarın kuvvetlenerek eseceği, yarın öğle saatlerine kadar da yer yer kısa süreli fırtına beklendiği uyarısında bulunuldu.

Rüzgarın ortalama hızının 35 ile 45, zaman zaman da 60 ile 75 kilometreye ulaşmasının beklendiği kaydedilirken, fırtınaya karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

Deniz ve kıyılardaki hava durumuyla ilgili de bilgi verilen ihbarda, Yarın öğle saatlerine kadar Bodrum-Anamur arasında fırtına beklendiği vurgulanırken, denizin, açıklarda kaba ve çok kaba dalgalı, dalga yüksekliğinin de 2 ile 3, açıklarda da 4-5 metre dolayında olacağı bildirildi.
aa
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2004 Salı 17:57:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?