1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya'ya şehit ateşi düştü

Tunceli'de intihar ettiği öne sürülen Antalyalı askerin evine ateş düştü.

Tunceli'nin merkeze bağlı Sarıtaş Jandarma Karakolu'nda görev yapan 5 aylık asker J. Er Murat Oktay Can'ın intihar ettiği öne sürülmüştü. Murat Oktay Can'ın Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Çankaya Mahallesi'ndeki evi Türk bayrakları ile donatıldı.

Murat Oktay Can için evin önünde dua okunurken, oğlunun acemi birliğinde giydiği ve kendisine hediye ettiği kepi kafasından çıkartmayan baba Oktay Can, "Vatan sağ olsun" dedi. Oktay Can, kendisine şu ana kadar oğlunun nasıl öldüğü şeklinde bir bilgi verilmediğini ifade etti.

Yakınlarının sakinleştirmeye çalıştığı acılı anne Gülfidan Can ise, artık anaların ağlamamasını istediğini söyledi

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2009 Salı 22:59:05
Güncelleme :7 Ekim 2009 Çarşamba 09:58:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ilkcan dinç IP: 88.231.85.xxx Tarih : 8.10.2009 14:49:57

MURAT OKTAY CAN gibileri ölmez vatan bölünmez küçüklüğünü bilirim eski bir komşuları olarak çok üzgün olduğumu ailesine sabır ve baş sağlığı dilediğimi bildirmek isterim bir kürt olarak bazen kendimden utanç duyuyorum bunları yapmaya kimsenin hakkı yok bunca anaların ciğerini yakmaya kimsenin hakkı yok kürt olabilirim ama TÜRKİYEDE yaşıyorum TÜRK bayrağını taşıyorum ve bundan gurur duyuyorum türkiyeyi bölmek isteyen başka devlet kurmak isteyen TÜRKİYEYİ beyenmeyen varsa gitsin başka yerde yaşasın hep merak ediyorum bunları yapan insanların çocukları asker olsa böyle bir kötülük zalimlik onların başına gelse ciğerleri yansa ne hissederler o çok güvendikleri dağdaki soysuzlar aynı acıları onlara yaşatsa acaba akıllanırlarmı ama sanmıyorum onlar hiç bir anlamı olmayan cahilce onlara hiç bir şey kazandırmayacak saçma bir işin peşindeler ve yine diyorum nankörlük yapmayın çocuklarınız TÜRK okullarına gidiyor onlardan eğitim alıyor sizler TÜRKİYEDE çalışıyor onun ekmeğini yiyorsunuz herşeyden önemlisi T.C kimliği taşıyorsunuz o kimlik olmasa kim olduğunuz bile belli olmaz yine gururla söylüyorum ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ  Lütfen teröre desdek vermeyin gün gelir acısı sizleri yakar vatansa TÜRKİYE bizim vatanımız dağlarda hayvanlar yaşar insanlar değil lütfen bu konulara duyarlı olun TÜRKİYEM SENİ SEVİYORUM VE GURUR DUYUYORUM.