22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya'ya sürpriz konuk

Dünyaca ünlü sinema oyuncu Kevin Spacey, 45. Altın Portakal Film Festivali'ne katılmak üzere 17 Ekimde Antalya'ya gelecek. Spacey, 200 sinema öğrencisine sinema ve sanat hayatıyla ilgili tecrübelerini aktaracak.

Bugün başlayacak 45. Altın Portakal Film Festivali'nin dünyaca ünlü starların katılımıyla ilgili son sürprizini TÜRSAK Başkanı Engin Yiğitgil açıkladı. Yiğitgil, Amerikalı ünlü oyuncu Kevin Spacey'in festivale katılacağını ve 200 sinema öğrencisi ile buluşacağını söyledi. Yiğitgil, üç saat sürecek derste Spacey'in, sinema eğitimi vereceğini ve oyunculuk yaşamıyla ilgili başarısının sırlarını öğrencilere aktaracağını ifade etti.

Yiğitgil, Spacey'in, oyunculukla ilgili hazırlıklarını, alt yapısı, egzersizlerini ve tecrübelerini öğrencilerle paylaşacağını kaydetti.


Jacquelline Bisset Antalya'da


Bu arada 1960'dan bu yana ünlü yönetmenlerin gözde oyuncusu olmayı sürdüren Jacquelline Bisset de, 4. Uluslararası Avrasya Film Festivali'nin davetlisi olarak Antalya'ya geldi.

50'nin üzerinde dünyaca ünlü filmin yıldızı olan Bisset, efsanevi Bond filmlerinden "Casino Royal" ile başladığı film kariyerini, ilerleyen yaşına rağmen aktif sürdüren nadir Hollywood yıldızlarından biri olarak biliniyor.

aa
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 14:22:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?