1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya'ya ünlü akını

ANTALYA'DA 'ALTIN PORTAKAL' HEYECANI

46. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında Türk sinemasının ünlü isimleri Antalya'ya geldi.

46. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde jüri üyeliği yapacak ve filmleri gösterime girecek olan Yeşilçam'ın ünlü isimleri Antalya'ya geldi.

 Havalimanında festival üyeleri tarafından karşılanan Halit Akçatepe, Ekrem Bora, Nurgül Yeşilçay, Cem Özer, Yetkin Dikiciler, Şevket Çoruh ve Yavuz Bingöl vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Halit Akçatepe, Altın Portakal'ın çok uzun süredir yapıldığı için büyük bir anlam ifade ettiğini söyledi. Festivalin daha uzun süreler yapılmasını dileyen Akçatepe, "Antalya'da olduğum için çok mutluyum. İnşallah 50 yıl kadar daha festivale gelirim. Yeni nesil Türk oyuncuları ile ilgili olarak beni çok fazla konuşturmayın. Konuşursam çok olumlu şeyler söyleyemeyeceğim" dedi.

Usta film oyuncularından Yetkin Dikiciler ise, Altın Portakal'ın Türk sineması için bir gurur olduğunu ifade etti. Festivalde Türk sinemasının unutulmaz isimleri ile bir araya geleceği için mutlu olduğunu dile getiren Dikiciler, bir gazetecinin 'Oyunculuğunuzda en üst noktaya ulaştığınızı düşünüyor musunuz?' sorusuna, "Hiçbir zaman oyuncular en üst seviyeye ulaşamıyor. O yüzden oyuncu oluyoruz. Her zaman kendimizi geliştiriyoruz" şeklinde yanıt verdi.

Altın Portakal'da jüri üyeliği yapacak olan ve kente eşi Cem Özer ile birlikte gelen Nurgül Yeşilçay da, "16 tane film izlemek güzel olacak. Bu dönemki Türk filmleri hakkında fikir edineceğiz. Neler oluyor, neler yapılıyor, hangi konular işlenmiş, demode olanlar neler onlara bakacağız. Benim için iyi olacak. Altın Portakal'da ilk defa jüri üyeliği yapacağım" diye konuştu.

Yeşilçay'ın eşi Cem Özer ise, gazetecilerin bebeklerini sorması üzerine, "Evde dadısı ve ablasıyla birlikte kaldı. Zaten ben hemen geri döneceğim. Nurgül'ü havalimanında bırakmaya giderken eve dönüş otobüsü yerine uçağa binmişim. Yanlışlıkla buralara kadar geldim" diyerek esprili bir cevap verdi.

ANTALYA'DA 'ALTIN PORTAKAL' HEYECANI
ANTALYA'DA 'ALTIN PORTAKAL' HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2009 Cumartesi 14:25:05
Güncelleme :10 Ekim 2009 Cumartesi 15:27:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?