22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antayla: Polisin 'dur' ihtarına uymadılar, otobüsün altına girdiler

Antalya'da şüphe üzerine durdurulmak istenen özel bir araç, ara sokaklardan hızla kaçarken, park halindeki otobüsün altına girdi. Sürücüsünün olay yerinden kaçtığı araç içindeki iki kadın yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, bugün öğle saatlerinde polis, şüphe üzerine 100. Yıl Caddesi'nde ön ve arka plakası farklı olan Bora marka özel otomobili durdurdu. Araç içinde bulunan biri erkek 3 kişi polis kontrolü yapılmadan olay yerinden kaçmaya başladı. 100. Yıl Caddesi'nden Altındağ Mahallesi'ne giren araç, 166. Sokak'ta park halindeki 07 D 1228 plakalı yolcu otobüsüne çarptı. Arka plakası 07 KC 100 olan özel otomobil, önden çarptığı otobüsün altına girdi. İsmi öğrenilemeyen sürücü, olay yerinden uzaklaşırken, araçta bulunan iki kadın yaralandı.
Araçta bulunan kadınlardan Seyran Serdar, polis ekiplerinin soruları üzerine, araçta bulunan diğer iki kişiyi tanımadığını öne sürdü. Hafif yaralı Serdar, ifadesi alınmak üzere Bahçeli Polis Merkezi'ne götürülürken, ismi öğrenilemeyen diğer kadın da ambulansla Antalya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Özel aracın üzerindeki plakanın çalıntı olduğu öğrenildi. Aracın içinden de çok sayıda çalıntı plaka çıktı.
Park halindeki otobüsün sahibi Doğan Taşkın ise, 166. Sokak'taki evine geldiğini ve otobüsü park halinde bıraktığını belirtti. Taşkın, "Otobüsü buraya bıraktıktan sonra evime gittim. Daha sonra bu arabanın gelerek otobüse çaptığını duydum. Olayla ilgili hiçbir bilgim yok" diye konuştu. Çevredeki görgü tanıkları ise özel otonun aşırı süratle sokağa girdiğini belirterek, Teomanpaşa Caddesi'ne dönmek isterken otobüsün altına girdiğini ifade etti. Polisin olayla ilgili soruşturmayı sürdürdüğü bildirildi.
iha-antalya
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2004 Pazartesi 18:21:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?