22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antepe A.Ş. talepleri karşılıyor

ANTEPE A.Ş. BÖLGENİN TALEPLERİNİ KARŞILIYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait ANTEPE A.Ş., kaliteli asfaltı minimum maliyetle üreterek belediyelere ve kuruluşlara ulaştırıyor.

ANTEPE A.Ş'nin Kepezüstü'nde kurduğu ve saatte 180 ton üretim kapasitesine sahip Asfalt Üretim Tesisi, Antalya'nın yanısıra Akdeniz Bölgesi'nin taleplerini karşılıyor. Tesiste, standartlara uygun sıcak asfalt üretiliyor. Bunun için piyasanın en kaliteli bitümü (sıcak asfaltın ana bağlayıcı maddesi- zift) olan TÜPRAŞ'ın bitümü kullanıyor.

ANTEPE A.Ş'nin ürettiği kaliteli asfaltın iki büyük kullanıcısı Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Kepez Belediyesi ihalesini kazanan ANTEPE A.Ş, Büyükşehir için 100 bin ton, Kepez Belediyesi için 60 bin sıcak asfalt üretecek.

ANTEPE A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Özkaya, asfalt piyasasındaki rollerinin önemine dikkat çekti. Piyasada kamu yararına dönük piyasayı düzenleyici rol üstlendiklerini belirten Özkaya, "Kaliteli asfaltı minimum maliyetle üretiyoruz. Kepezüstü'ndeki tesisimizde üretilen yüksek standarttaki asfalttan tüm belediyelerimiz yararlanabilir" dedi.

ANTEPE A.Ş. BÖLGENİN TALEPLERİNİ KARŞILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2010 Salı 13:52:03
Güncelleme :28 Eylül 2010 Salı 14:10:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?