8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

ANTİMDER üyeleri iftarda buluştu

Antalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (ANTİMDER) üyeleri, Sheraton Voyager Hotel'de iftar yemeğinde buluştu. Yemeğe Borusan Manneman Boruyu Temsilen İzmir Bölge Müdürü Esat Köprülü, Eğitim Müdürü Güzin Tezcanlı, Plastik Boru Satış Birim Yöneticisi Ahmet Kağanoğlu, Müşteri Temsilcileri Murat Gümüş ile Gökhan Atalay, ANTİMDER Başkanı Yaşar Tabur ve 60'ın üzerinde üye katıldı.

ANTİMDER Yönetim Kurul Başkanı Yaşar Tabur, iftar öncesi yaptığı kısa konuşmada 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü kutladı. Tabur, "Yaşlı insanlara saygı ve sevgi göstermemiz gerekir. Hepimiz bir gün yaşlanacağız ve onların konumuna geleceğiz. Bizler yaşlılarımıza hürmet göstererek gelecek nesillere örnek olmalıyız ki, biz de onlardan saygı, sevgi ve hürmet bekleyelim" dedi.

Tabur, Türk Dili'nin 75. Yılında üye ve misafirlere dilimize sahip çıkalım uyarısında bulundu. Tabur, "Milli bütünlüğümüzün vazgeçilmez bir unsuru olan Türk dilini geliştirerek korumalı, Türk Dilinin önüne geçecek tüm engelleri ortadan kaldırmak için mücadele etmeliyiz. Ayrıca Türkçemizi doğru kullanarak, gelecek nesillerimize aktarmalıyız" diye konuştu.

İftar yemeği sonrasında ANTİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tabur toplantı sponsoru olan Borusan Mannesman Boru İzmir Bölge Müdürü Esat Köprülü'ye katkılarından dolayı Atatürk Portresi hediye etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2007 Çarşamba 16:59:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?