1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Apartmanda yangın dehşeti

Antalya'da, bir evde çıkan yangın çevre sakinlerini korkuttu. Kısa sürede binayı saran alevler itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Antalya'nın Konyaaltı Altınkum Mahallesi 444'üncü sokakta bulunan Elgün Apartmanında oturan stajer avukatın evinde yangın çıktı. Apartmanın ikinci katında oturan Av. Ersin Günenç'e ait dairede çıkan yangın bir anda tüm binaya yayıldı. Apartmanın üst katında oturan Fuat Balman, Necla Balman çifti ile iki yaşındaki kızları Nehir de alevlerden kurtulabilmek için balkona çıktı. Olay yerine 10 dakika içinde gelen itfaiye ekibi, apartmanda mahsur kalan vatandaşları balkondan alarak kurtardı. Yangın, itfaiyenin zamanında müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.

Kiracı olduğu evde yangın çıkan Av. Ersin Günenç, arkadaşı Salih Pangal ile birlikte evin bir başka odasında otururken diğer taraftan dumanların yükseldiğini gördüğünü söyledi. Kapıyı açtığında evdeki oturma gurubu ve televizyonu alevler içinde gördüğünü söyleyen Günenç, "Kapıyı açınca alevler üzerimize geldi. Kendimizi dışarıya zor attık. Yangının neden çıktığını bilmiyoruz" dedi

iha
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2009 Pazartesi 11:23:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?