22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Araç servisi, hırsızlık çetesi çıktı

ANTALYA polisi, İstanbul, Düzce ve Tekirdağ’dan çalınarak kente getirilen otomobillerin burada sahte belgeler düzenlenip sahte ikiz plakalarla satıldığını ve bir kısmının da parçalandığını belirledi.

Yaklaşık 3 ay süren çalışmanın ardından ekipler özel bir otomobil servisine operasyon düzenledi. "Alın teri" adı verilen operasyonda şirket ortakları Kazım E., Faruk K., Arif A. ve Gültekin Y. gözaltına alınırken, 1’i İstanbul, 1’i Tekirdağ’dan çalındığı belirlenen 2 Volkswagen Transporter minibüs, Volkswagen Passat, Renault Laguna ve Gebze’den çalınan Ford Transit minibüs ile kısa bir süre önce parçalandığı belirlenen, İstanbul’dan çalınan Opel Astra marka bir otomobilin motoru bulundu.

Havalimanı Yolu üzerindeki işyerinde bir otomobil markasının özel servisini yapan şüphelilerin, araçları sipariş üzerine çaldıkları belirlendi. Oto hırsızlarının alıcı bulamadıkları otomobilleri de sahibi oldukları serviste parçalayıp yedek parça olarak kullandıkları ya da parçalarını ayrı ayrı sattıkları bildirildi.

 

DHA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2008 Perşembe 08:58:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?